2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice si vyšlápla na Komárov


Branky


17

Hvozdnice - Do zápasu vstupoval jako favorit Komárov, ale domácí již měli k dispozici výbornou posilu v podobě Petra Nerada, který má velký podíl na výhře svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerad se uvedl skvěle

V domácí sestavě se poprvé objevil Petr Nerad (bývalý hráč například Jihlavy, Baníku Ostrava či Bohemians) a ukázal se jako velká posila. V 10. minutě si narazil s Třešňákem na hranici velkého vápna a střelou z levé strany tefil křížnou šibenici - 1:0. Hosté poté měli dlouhý časový úsek více ze hry, ale nevypracovali si vážnější šanci. Několik střeleckých pokusů buď mířilo mimo tři tyče, nebo si s nimi bez větěích problémů poradil domácí brankář vašák. Ve 43. minutě bylo další radosti na straně Hvozdnice. Nerad připravil míč Kratochvílovi a nedal nedal další parádní ranou Hejcmanovi žádnou šanci - 2:0.

Hosté měli šance, ale góly nepřišly

Hosté nebyli se zápasem spokojeni a chtěli s výsledkem něco udělat. Ve 47. minutě minula střela jednoho z hostí domácí branku asi o metr a o minutu později zvonilo břevno brány, ve které stál vašák. Ani další zakončení hostí se nevešlo mezi tři tyče. V nastavení ještě předvedl nesmyslný zákrok Srp na Neumanna a byl po zásluze vyloučen.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Jakub Vaníček: "Byl to takový zápas blbec, ze začátku to od nás nebylo ono. Hráli jsme sice většinou na polovině soupeře, měli hodně standardek, ale šance jsme si moc nevytvářeli. Hvozdnice naopak dva rychlé brejky a dvě šibenice. Druhá půle od nás byla dobrá, mohli jsme dát klidně pět, šest gólů, bohužel jsme byli jaloví a nedali jsme nic. Prohra mrzí, měli jsme si připsat tři body, ale zase na druhou stranu Hvozdnice si tři body za bojovnost také zasloužila. My byli lepší a fotbalovější, Hvozdnice šťastnější."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - M. Voráček [-] (81. A. Nejedlý [-] ) , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , J. Neumann [-] (90. M. Matys [-] ) , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] , L. Třešňák [-] , D. Müller [-] , P. Nerad [-] (64. J. Artimovič [-] ) , K. Rochl [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - M. Pužík [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (20. T. Baštař [-] ) , V. Komínek [-] , T. Srp [-] , J. Mojdl [-] , D. Nesnídal [-] (73. V. Solar [-] ) , A. Grunt [-] , D. Nový [-] (57. T. Burian [-] )

ŽK: 67. L. Kaufman , 87. J. Mojdl . ČK: 90. T. Srp .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Roth Patrik - VLK Miroslav, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 05:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza