O výhře Komárova nad Kosmonosy rozhodl jediný gól


Branky


18

Komárov - Šesté kolo Ondrášovka KP přineslo souboj nováčků, kteří se prezentují velmi sympatickým dojmem. Domácí vyhráli poprvé v sezóně na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Komárova

Lepším týmem byli v prvním dějství domácí. Navíc se hned v 9. minutě dokázali i gólově prosadit. Po centru prodloužil Mojdl na Nového a ten doklepl míč do prázdné branky - 1:0.

 

Komárov zahrával velké množství standardních situací a po jedné z nich měl šanci Vaníček, ale svým zakončením trefil obránce. V další šanci prokázal domácí stoper důraz při souboji s Fabiánem, který si málem vstřelil vlastní gól, proti byl však pozorný brankář. Gólem neskončilo ani zakončení Nového.

Po změně stran nepadl žádný gól

Hosté začali hrát o poznání lépe, než hráli v prvním dějství. Snažili se držet balon, ale nedostávali se do šancí. Posléze se do zakončení dostal Vaníček, hlavičkoval sám na malém vápně, ale nepřesně. V další příležitosti se ocitl aktivně hrající Nový, obešel brankáře, ale z úhlu nezamířil přesně.

 

Mohlo se potvrdit pravidlo nedáš - dostaneš. Grunt však tvrdou střelu zpoza vápna chytil a udržel svému týmu vedení. O chvíli později dostal Böhm parádní pas, našel osamoceného Zámečníka, který si ale vylámal zuby na Gruntovi. Zámečník byl po tomto zakončení v 75. minutě vyloučen na strčení do protihráče.

 

Hosté vrhli i tak vše do útoku, ale nedařilo se. Domácí mohli definitivně po rychlích brejcích rozhodnout. Burian však své šance neproměnil, hlavně ta druhá byla se znakem tutová, ale proti tomuto zakončení se vytáhl Šteiner.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "Konečně jsme urvali taky tři body doma s kvalitním týmem, za což jsme moc rádi, fanoušci byli spokojeni. Myslím si, že zaslouženě, měli jsme opět více šancí a byli nebezpečnější. První poločas byl od nás výborný, druhý hosté přidali, ale bez efektu. Dotáhli jsme se na horní část tabulky, kde bychom chtěli zhruba hrát. Teď nás čekají dva týmy ze spodku tabulky, tak doufám, že je opět zvládneme."




Počet diváků: 197. Rozhodčí: Cílek Martin - SANDEV Patrik, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 17:54
Hodnocení zápasu
18. 9. 2019 03:28
Hodnocení zápasu
16. 9. 2019 08:24
Hodnocení zápasu
16. 9. 2019 04:52
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: remíza

Tady myslím půjde o opatrný fotbal s výslednou remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů