Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hvozdnice zaspali první poločas a v Poděbradech prohráli


Branky


11

Poděbrady - Zápas dalo by se říct dvou rozdílných poločasů ale rozhodl ten první, ve kterém padaly góly, v tom druhém již pak čarovali brankáři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poděbrady se trefily hned čtyřikrát

Vše důležité z pohledu konečného výsledku se odehrálo už v prvním poločase utkání. Poděbradský celek do něj vstoupil aktivně a měl o něco více ze hry, přesto si diváci na první skutečně nebezpečný střelecký pokus museli počkat do samého závěru úvodní dvacetiminutovky, zato však hned s gólovým vyústěním. Kubánkův centr z přímého kopu Vašák nejprve vyboxoval pouze ke kopačkám Javorka. Jeho podařenou střelu ještě dokázal hvozdnický brankář pohotově vyrazit, ale na Sirového dorážku do horního růžku brány již nedokázal zareagovat - 1:0.

 

Hosté mohli odpovědět o čtyři minuty později, kdy k parádnímu úniku takřka přes celé hřiště našlápl Hodosi, jeho individuální akce však skončila pouze nepřesnou křižnou střelou. Ve 32. minutě Rochlův pokus o křižný pas zastavil pohotovým zákrokem domácí Bora a obratem si to do rozhozené obrany soupeře namířil Voříšek. Míč se následně po rychlé předávce s Javorkem dostal až k osamocenému Křelinovi a ten jej nekompromisním způsobem poslal pod břevno - 2:0.

 

Za další tři minuty navíc Bora narýsoval přesnou průnikovou přihrávku středem hřiště, Křelina sklepl míč do běhu Javorkovi a ten následně z bezprostřední blízkosti překonal Vašáka potřetí - 3:0. Ve 40. minutě se trefil ještě Nepovím, který po centru Kubánka využil váhavé počínání Matyse, obránce Hvozdnice ve vzdušném souboji předskočil a míč nasměroval mimo dosah brankáře - 4:0.

 

Závěr prvního dějství pak patřil hostům, kteří snížili. Nedůrazu hráčů Bohemie ve středu hřiště využil Kratochvíl, který narýsoval přesný pas za obranu na Tomance a ten procedil míč pod padajícím Václavíkem - 4:1.

Hvozdničtí se hnali za góly, ale další již nepadl

V úvodu druhého poločasu nejprve nebezpečně zahrozili znovu domácí. Bora po Voříškově přihrávce natáhl k dalekonosné střele, ale jeho povedenému pokusu nakonec k úspěchu scházelo několik decimetrů. Poté však již přes relativně vyrovnaný průběh měli více střeleckých příležitostí hosté. Už ve 48. minutě to jako první zpoza vápna zkoušel Kratochvíl, mířil ale jen do středu brány.

 

V 54. minutě pak po sklepnutí Mráze z obdobné pozice pálil prozměnu Artimovič, ale Václavík zasáhl bez větších problémů. Na druhé straně pálil Bora, Vašák se však nenechal zaskočit a míč vyrazil do bezpečí a střelecký pokus Sirového zblokovala obrana hostí. Hvozdnice pokračovala v honbě za další korekcí skóre a branku se podařilo vstřelit, když po Mrázově přihrávce uklidil míč pod břevno Třešňák, ale gól nakonec pro ofsajdové postavení neplatil. V 69. minutě měl pak další dobrou příležitost po Rochlově dlouhém pasu Mráz, pohotového Václavíka však svým steleckým pokusem překonat nedokázal.

 

Útočník Hvozdnice nebyl úspěšnější ani v 77. minutě, kdy hosté profitovali z nepřesné přihrávky Sirového a rychlého protiútoku v podání Třešňáka, který následně svého spoluhráče přihrávkou vybídl k samostatnému úniku. Mráz však svou křižnou střelou spolu s Václavíkem těsně obstřelil i bránu domácího celku.

 

Hosté nehodili ručník do ringu ani v závěrečné desetiminutovce. Pět minut před koncem Václavík bez problémů lapil další pouze do středu brány mířicí střelecký pokus, tentokrát v podání Hromádky a podařený výkon poděbradský bránkář korunoval v 87. minutě, když po Třeňákově centru na brankové čáře reflexivně zlikvidoval hlavičkový pokus Kratochvíla.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "První půle byla kvalitní, byla podle mých představ. Měli jsme převahu a další šance. Po změně stran jsme prostřídali a utkání už nemělo náboj. Bylo rozhodnuto a v klidu se dohrávalo. Za dobrý vstup jsme rádi. Potěšil mě výsledek i předvedená hra."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - V. Herčík [-] , O. Bora [-] (67. K. Pikner [-] ) , J. Sirový [-] , J. Voříšek [-] (82. T. Šusta [-] ) , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (89. J. Suchánek [-] ) , L. Nepovím [-] (75. O. Soukup [-] ) , R. Hruška [-] , L. Křelina [-] (85. M. Billý [-] )

SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - M. Tomanec [-] , M. Matys [-] (46. J. Artimovič [-] ) , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (80. A. Nejedlý [-] ) , D. Müller [-] (24. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 53. T. Kubánek , 57. O. Bora - 14. J. Neumann , 20. M. Matys , 21. K. Rochl .
Hráči zápasu: O. Bora , T. Javorek , L. Křelina - O. Hodosi .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vlk Miroslav - ROTH Patrik, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Nebude to lehký zápas, ale z mého pohledu si Poděbrady vítězství doma pohlídají.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích