0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nováček z Komárova vyhrál v Nespekách


Branky


11

Nespeky - V prvním kole nového ročníku Ondrášovka KP přivítaly Nespeky na svém hřišti nováčka z Komárova, který se předvedl ve velmi dobrém světle a v utkání navíc i zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký počet šancí na obou stranách, ale gólu se diváci prozatím nedočkali

Lepší vstup to utkání měli hosté, kteří si v úvodní desetiminutovce vytvořili tři šance, ale ani jedna neskončila gólem. Jako největší šance se jevila právě ta třetí, ale první hráč míč minul a druhý bránu překopl. V 11. minutě měli první šanci také domácí, ale Pešta pálil těsně nad a o čtyři minuty později se po přihrávce Iheanacha dostal do zakončení Klauz, ale ani on branku netrefil.

 

Hrál se pro oka diváků pohledný fotbal se spoustou šancí na obou stranách a vysokým tempem nahoru dolů. Ve 24. minutě měli hosté velkou šanci, Nový sice přehodil brankáře Drážka, ale míč směřoval mimo tři tyče. Na druhé straně ve 29. minutě vyhrál Kučaba několik osobních soubojů a zpravé strany našel přesně volného Klauze, ale ten však z hranice malého vápna přestřelil.

 

V závěru poločasu neskončila gólem ani hlavička Pešty a na bezbrankovém stavu se nic nezměnilo ani po nebezpečné střele z otočky v podání Kučaby. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

Rozhodla jediná branka

Po změně stran vypálil velmi tvrdě z velké dálky hostující kapitán Pušík, ale Drážek jeho střelu vyrazil na roh. Běžela 60. minuta utkání a diváci byli svědky jediného gólu zápasu a ten vstřelili hosté. Braka přišla ze vzduchu po rohovém kopu, když se na přední tyči prosadil Komínek a se štěstím dopravil míč do sítě - 0:1.

 

Komárov začal hrát od vstřelené branky velmi chytře a domácí tým již moc do šancí dobře hrající hostující obrana nepouštěla. Pět minut před koncem mohl vyrovnat agilní a v zápase velmi aktivní Kučaba, ale jeho hlavička mířila nad.

 

Radost z prvního sezónního vítězství si tak po závěrečném hvizdu mohli vychutnat hosté, kteří jako nováček zažili jistě povedený vstup do soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Byl to vyrovnaný zápas, po našich individuálních chybách v úvodu utkání jsme se sami dostali pod tlak, soupeř si vytvořil tři šance, ale neproměnil je. Od třicáté minuty se hra vyrovnala a i my si vytvořili několik šancí, bohužel jsme je taky nedali. Druhý poločas už byl bez výraznějších šancí a bylo jen otázkou času, kdo dá první gól, tak nejspíš vyhraje, což se nakonec potvrdilo. Nemyslím si, že jsme hráli špatně, ale když nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Soupeř byl kvalitní, gól dal, a proto vyhrál. Byl to první zápas, tak bych z toho nedělal žádné drama a budeme muset zabrat v dalších zápasech."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Kučaba [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] (82. S. Peterka [-] ) , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] (76. R. Vojkůvka [-] ) , T. Krejza [-] , J. Laštovka [-] , M. Večera [-] (86. L. Maršoun [-] )

FK Komárov
D. Hejcman [-] - J. Bežó [-] , A. Grunt [-] , D. Nový [-] (88. M. Hlavatý [-] ) , J. Šubert [-] , T. Srp [-] , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] , T. Burian [-] (82. T. Baštař [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Mojdl [-]

ŽK: 59. J. Kukač - 59. M. Pužík , 78. T. Burian , 89. D. Hejcman .
Hráči zápasu: M. Kučaba - J. Vaníček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pudil Václav - BLATNÝ Matěj, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Nebude to jednoduchý zápas. Sezóna teprve začíná, ale i tak není jiná varianta než ta, že tři body zůstanou doma v Nespekách.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů