2:3
(1:3)
10. M. Buďa (p.)
34. M. Premar
41. M. Černý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B opět bez bodu


Branky


18. L. Říha , 61. P. Durda - 10. M. Buďa (p.) , 34. M. Premar , 41. M. Černý
8

Moravské Budějovice B si přivezly důležitou výhru ze hřiště Šebkovic B v poměru 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V souboji dvou rezervních týmů přivítaly Šebkovice na svém hřišti Moravské Budějovice. Domácí celek měl špatný vstup do sezóny, když prohrál obě svá utkání. Moravské Budějovice na tom nebyly o moc lépe, protože na svém bodové kontě měly pouhý bodík za domácí remízu s Jemnickem B. Na podzim loňského roku viděli diváci celkem sedm gólů při domácí výhře 4:3. Domácí ale tentokrát nevstoupili do utkání dobře a už v 10. minutě inkasovali z penalty - 0:1. V 18. minutě však dokázal srovnat Lukáš Říha a bylo to 1:1. I poté měla rezerva Šebkovic několik slibný šancí, proměnit je však nedokázali, a tak opět trestali hosté. V 34. minutě utekl po pravé straně M. Premar a poslal hosty opět do vedení 1:2. Před přestávkou vedení hosté navýšili, když se po skrumáži po rohovém kopu prosadil Michal Černý a hosté odskočili na slibné dvougólové vedení 1:3. Domácí tak měli o poločasové pauze nad čím přemýšlet. 

Domácí pouze snížili

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, ale bez jakéhokoliv kýženého efektu. Hosté hrozili převážně z brejků, které si však obrana domácích už pohlídala. V 61. minutě se podařilo snížit na 2:3 Petru Durdovi a bylo tak zaděláno na drama. Poté přišly ještě další šance, ale další gól už diváci neviděli a domácí Šebkovice si tak připsaly třetí porážku v řadě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč: Až do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, ale bez jakéhokoliv kýženého efektu a opět bez získaných bodů.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - J. Holčapek [-] (80. M. Pánek [-] ) , S. Zikmund [-] (72. M. Roupec [-] ) , O. Netík [-] , P. Hrůza [-] , P. Durda [-] , J. Fejta [-] , M. Roupec [-] , J. Svoboda [-] (60. D. Kašpárek [-] ) , R. Svoboda [-] (61. T. Kotačka [-] ) , L. Říha [-] (58. E. Pelckmans [-] )

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Větrovský [-] , R. Hobza [-] , M. Černý [-] , Z. Škoda [-] , Z. Paul [-] , M. Buďa [-] , L. Sláma [-] , M. Premar [-] , O. Busta [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 75. P. Durda .
Hráči zápasu: L. Říha - M. Černý .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - KOŘÍNEK Miroslav (N), UHLÍŘ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Šebkovická ofenzíva udělá vše pro to aby se ze Šebkovic body neodvezli. Ale bude to těsné.

Tip: výhra domácích