T. Lang 20. (p.)
T. Lang 28. (p.)
M. Svoboda 51.
3:2
(2:1)
12. J. Šimek
78. M. Trnka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vybojoval výhru nad Blatnicí


Branky


20. T. Lang (p.) , 28. T. Lang (p.) , 51. M. Svoboda - 12. J. Šimek , 78. M. Trnka (p.)
13

Fotbalisté Nových Syrovic vybojovali s Blatnicí na svém hřišti další výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch

Domácí jak už se stává smutnou tradicí začali utkání aktivněji , měli více ze hry a soupeře prakticky nepustili do žádné vážnější akce, ale do vedení šli  po hrubé chybě Chalupy a první střele na bránu domácích hosté a to Šimkem v 11 minutě. Syrovice gól nepoložil,pokračovali nadále v aktivní hře a začaly přicházet první šance,ve 14. minutě šel ze strany sám na gólmana po sklepnutí Dvořáka Marek,ale trefil pouze dobře postaveného gólmana hostí Holíka. V 19. minutě se ve vápně tlačil do koncovky Sosnar,ale byl faulován hostujícím obráncem- pokutový kop. K míči se postavil tradiční exekutor Tomáš Lang a míč s pomocí týče skončil v síti 1:1. Ve 26 minutě se přesně jako přes kopírák situace opakovala ,Sosnar byl opět při dalším průniku faulován v pokutovém území a Lang neomylně proměnil - 2:1 pro domácí. Domácí nadále určovali tempo utkání,do šance se dostal nejprve v 33. minutě po spolupráci na jeden dotek s Dvořákem a Langem Sosnar,z první ale zakončil nad bránu. To samé zopakoval ve 38. minutě Dvořák po spolupráci s Dubským. Konec prvního poločasu patřil Blatnici, hosté zatlačili domácí,zahrávali několik standartek,ale k zakončení jejich tlak nevedl. 

Domácí si výhru pohlídali

V 51. minutě zaskočil hostující obranu rychlím rozehráním přímého kopu do strany na Janouška Lang, Janoušek přesným centrem našel hlavu Svobody a ten stejně přesně zakončil -3:1 pro domácí. V 55. minutě zahrávali  z hranice vápna po faulu na Sovu blatničtí přímý kop, ale Michal Trnka minul domácí svatyni. V 60 minutě se k nebezpečnému zakončení dostal Dvořák,ale mířil těsně nad. V 77. minutě zahrál rukou ve vlastním pokutovém území Procházka a nabízenou šanci z penalty Michal Trnka nepohrdl -3:2 . Hostující hráče gól nastartoval,do konce zápasu byli aktivnější, dokázali zatlačit domácí,ale k výraznější šanci jejich tlak nevedl a tak se domácí hráči mohli radovat z prvního domácího vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prigl Jan, trenér: V dnešním zápase jsme si nevypracovali tolik šancí jako v předchozích domácích zápasech,ale konečně se nám podařilo doma zvítězit. Doufám,že nám vítězství přinese víc klidu a dostane nás do potřebné pohody ." Za Nové Syrovice nejlepším hráčem za dobrý výkon zejména v prvním poločase Jiří Marek




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - Z. Dvořák [-] (90. L. Nejerál [-] ) , J. Dubský [-] (89. P. Jenerál [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Sosnar [-] , T. Lang [-] , J. Marek [-] , D. Růžička [-] , Z. Chalupa [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Doležal [-] , T. Pokorný [-] (68. Z. Eberl [-] ) , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , J. Trnka [-] , M. Sova [-] (57. M. Hutař [-] ) , M. Trnka [-] , M. Šabatka [-] (64. M. Šabatka [-] ) , J. Šimek [-] , M. Svoboda [-] (83. T. Šabatka [-] )

ŽK: 48. Z. Dvořák , 48. J. Dubský , 56. D. Růžička - 27. J. Šimek , 67. M. Doležal , 70. D. Lojka , 87. M. Trnka .
Hráči zápasu: J. Marek , T. Lang - M. Trnka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Nové Syrovice jsou namlsané poslední výhrou, kterou budou chtít potvrdit i na domácím hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů