0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zaskočily domácí Rokytnici


Branky


11

Ve šlágru kola dokály Výčapy na hřišti Rokytnice vybojovat cennou výhru 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Jeden ze šlágrů kola byl k vidění v Rokytnici, kam zajížděly nebezpečné Výčapy, které chtěly odčinit jarní porážku 1:3.V rámci 5. kola tak přivítala Rokytnice, chtějící před domácím publikem odčinit vysokou porážku z Třebelovic, tým Výčap, kterému se v předchozích vzájemných zápasech na rokytnické půdě příliš nedařilo. Do první půle vstoupili lépe hosté, ale veškeré šance končily v průběhu první půle pouze v rukavicích gólmana Hobzy nebo mimo bránu. Největší šancí domácích byla bezpochyby Ferklova střela, ale ani ta nenašla své místo v síti. V závěru první půle se diváci branky dočkali. Ostrý balón z levé strany Hobza vyrazil, avšak nikým nehlídaný Nikrmajer dorazil ve 45. minutě balón do sítě. Před aktéry zápasu však ještě zbýval odehrátl jeden poločas a otázka zněla, zda - li hosté udrží slibně rozehraný zápas. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

 Do druhého poločasu vstoupili rokytničtí aktivněji, avšak pořádná gólovka světlo světa nespatřila. Na druhé straně si s výčapskými náběhy vždy poradil stoper Šoukal, a tak i nadále nedocházelo k většímu ohrožení obou branek. Vyrovnání měl pět minut před koncem zápasu Vahil'a, bohužel pro domácí fanoušky orazítkoval pouze břevno. Výčapy tedy udržely nejtěsnější možné vedení a z Rokytnice přivezly domů výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu


O naší prohře bohužel rozhodl závěr prvního poločasu. Ve druhém poločasu jsme vstoupili aktivněji, avšak pořádná gólovka světlo světa nespatřila.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - E. Pokorný [-] , J. Veleba [-] (53. J. Bartejs [-] ) , J. Herbrych [-] (56. M. Štork [-] ) , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - T. Kuchera [-] (46. N. Kuchera [-] ) , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , L. Kašpárek [-] (53. T. Matoušek [-] ) , D. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 4. J. Herbrych , 65. M. Sáček , 84. A. Štefánek , 85. R. Ferkl - 42. T. Kuchera , 68. T. Matoušek , 72. J. Pecka .
Hráči zápasu: A. Pospíšil - M. Semerád .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - FRANC Miloš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rokytnice bude chtít odčinit debakl z Třebelovic, ale proti Výčapům to nebude mít vůbec lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích