Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Třebelovice nezaváhaly


Branky


11

Vedoucí tým soutěže z Třebelovic ve svém domácím zápase s Chlístovem nezaváhal a upevnil si vedoucí příčku tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za pochmurného počasí přijeli do Třebelovic hráči Chlístova a chtěli zaskočit vedoucí tým tabulky. Domácí ovšem na soupeře vlítli a hned ve druhé minutě se prosadil domácí Bastl - 1:0. Tato branka jakoby domácí uspala a Chlístov začal vystrkovat růžky. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali hned v 8. minutě, kdy se prosadil nejnebezpečnější hráč hostů Hruška - 1:1. Od vyrovnávací branky se nehrál příliš pohledný fotbal. Ani jeden tým si nedokázal vytvářet gólové šance. Až po půlhodině hry předvedli domácí hráči akci po pravé straně, míč se dostal v pokutovém území ke zcela volnému Bučkovi a ten poslal domácí opět do vedení - 2:1. Rána pro domácí přišla ve 39. minutě, kdy byl po sporném verdiktu vyloučen Bastl.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se očekával nástup hostů a honba za vyrovnáním. Jak už to tak někdy bývá, vyloučení spíše pomohlo domácím a byli to právě oni kdo byl celý poločas lepším týmem. Soupeř se nedokázal proti oslabeným Třebelovicím dostat do gólových šancí a tak přišel pro hosty trest. Na rohový kop Šmída si ve 58. minutě naskočil Michal a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 3:1. O necelých 10 minut později dal domácím pojistku Máca, když se trefil z volného přímého kopu. Zbytek utkání už se odehrál ve vlažném tempu, ale promrzlí diváci se dočkali ještě jedné branky. Po nedůrazu v pokutovém území Třebelovic se prosadil hostující Špaček a upravil tak konečné skóre utkání na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Jsme rádi za vítězství, i když jsme předvedli jsme jeden z nejhorších výkonů aktuální sezony a navíc přišli o Tomáše. Po vyloučení jsme se ovšem semkli a hosty nepustili do jediné šance ke skórování a sami naopak udeřili.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] (87. O. Jurka [-] ) , T. Bastl [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , D. Vala [-] , K. Skoumal [-] (80. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] (90. T. Brychta [-] ) , R. Jurka [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - F. Wortner [-] , M. Svoboda [-] , L. Hrbáček [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

ŽK: 59. J. Buček , 74. M. Máca , 81. D. Janíček - 39. M. Svoboda , 58. K. Kocmánek , 64. Z. Nováček , 68. P. Špaček , 68. F. Wortner , 81. R. Hruška . ČK: 39. T. Bastl .
Hráči zápasu: S. Michal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - ŠIMKA Jaroslav, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice jsou rozjeté, vedou tabulku a hrají navíc doma. Neočekává se nic jiného než výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích