5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma vítězně


Branky


17. M. Vahila , 45. M. Sáček , 54. L. Hakl (p.) , 68. J. Veleba , 73. E. Pokorný
12

V prvním podzimním zápase zvítězila Rokytnice nad Hartvíkovicemi vysoko 5:0 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

 Na úvod sezóny se střetly týmy, které by rády pomýšlely na přední příčky. Domácí Rokytnice přivítala tým z Hartvíkovic. Na úvod utkání se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém se projevovaly oba týmy. Branka hostů nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení hartvíkovického hráče. V 17. minutě už ale více než stovka přítomných diváků branku spatřilo. Po levé straně se dostal k míči nový rokytnický hráč Sáček, vystřelil a hostujícímu brankáři Chalupovi vypadl balón přímo k Vahil’ovi, který otevřel skóre utkání - 1:0. Po chvíli mohli jít domácí do dvoubrankového vedení a opět u toho mohla být dvojice Sáček-Vahil’a. První jmenovaný byl faulován v pokutovém území, ale z pokutového kopu orazítkoval Vahil’a pouze tyč. Druhý gól však ale padl, postaral se o něj ve 45. minutě záložník Sáček, který se prosadil po Vahil’ově přihrávce - 2:0. O poločase tedy vedla Rokytnice 2:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Devět minut po odpískání druhé půle se pískala pro domácí další penalta, ke které se tentokrát postavil Hakl a nekompromisně poslal strážce hostující klece na druhou stranu – 3:0. Další zásah přišel z kopačky Veleby, kterého uvolnil přihrávkou do běhu Vahila. Poslední trefu přidal Pokorný, který si pohrál s hostujícím stoperem a ranou tzv. „pod klacek“  upravil skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Na úvod utkání se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém se projevovaly oba týmy. Postupem času jsme převzali iniciativu a jasně zvítězili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - L. Hakl [-] (53. J. Veleba [-] ) , J. Herbrych [-] (74. J. Železník [-] ) , M. Štork [-] (46. E. Pokorný [-] ) , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , A. Pospíšil [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Záviška [-] (73. T. Urbánek [-] ) , D. Kopuletý [-] (69. P. Vlk [-] ) , D. Horký [-] (70. M. Kopuletý [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] , P. Křivánek [-] , M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (33. J. Melkes [-] )

ŽK: 75. M. Outulný , 87. P. Křivánek , 89. D. Outulný .
Hráči zápasu: M. Vahila .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, MACHOVEC Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rokytnice si bude chtít vylepšit pozice v Okresním přeboru, ale na rozjezd bude mít velmi těžkého soupeře z Hartvíkovic a jestli pomůže domácí prostředí se teprve uvidí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích