Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí napravilo předchozí porážku a doma porazilo Týn nad Vltavou


Branky


12

Fotbalisté Lipí nedokázali minulý týden vyhrát na hřišti ve Štěpánovicích. V 1. kole III. třídy si však zlepšili náladu, když na domácím hřišti porazili rezervu Týna nad Vltavou 6:1. Lipí se tak po předchozí porážce vrací na vítěznou vlnu, Týn po minulé výhře tentokrát padl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Úvod utkání se našemu mužstvu povedl na výbornou. První akce Lipíčka ještě brankou neskončila. Netrvalo to však dlouho a domácí se mohli radovat. V 6. minutě M. Svoboda zahrával aut, Wegenkittl prodloužil do vápna, kde se k míči dostal Jiří Říha, který přehodil hostujícího gólmana - 1:0. Poté následovala kombinační akce Týna, ta ale skončila pouze slabou střelou vedle Macháčkovy branky. V 15. minutě bylo vyrovnáno. Hosté předvedli krásnou akci středem hřiště a hostující útočník David Maruška nedal Macháčkovi šanci - 1:1. Po vyrovnání přebralo Lipíčko otěže zápasu. Zahrávalo plno standardních situací, ani jedna však nebyla využita. Do šancí se postupně dostávali Wegenkittl, Říha a Kruťko. Ani jeden z nich nemířil mezi tyče. Ve 3. minutě jsme se přece jen dočkali zaslouženého gólu. Po otočení hry zleva doprava centroval do vápna M. Svoboda a hlavou se prosadil Jiří Holinka - 2:1. Technická střela Vondrouška mířila vedle levé tyče hostující branky. Do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro Lipíčko.

Vysoké vítězství domácího týmu

Druhý poločas začal ještě lépe než ten první. Hned ve 46. minutě se k míči dostal Ondřej Wegenkittl a s přehledem poslal míč k levé tyči - 3:1. I další akce skončila gólem. Vondroušek přenesl hru zleva doprava na Martina Svobodu, který přešel bránícího hráče, narazil si s Wegenkittlem a prostřelil brankáře Týna - 4:1. Lipíčku to nestačilo. Závar před hostující brankou skončil nepřesnou střelou Holinky. V 58. minutě se pískala penalta proti Lipí, Macháček ovšem vystihl směr a podržel své mužstvo. A potvrdilo se "nedáš, dostaneš". Z rychlé akce přidal druhý gól v zápase Ondřej Wegenkittl - 5:1. V další šanci vysoko přestřelil hostující branku Vondroušek. V 70. minutě už to bylo o pět branek. Vondroušek přihrával doprava na nabíhající Zdeňka Kastla, který střelou o tyč upravil skóre na 6:1. V dalších minutách se k zakončení postupně dostali Wegenkittl, Vondroušek, Z. Jinek a J. Dušek, branku však netrefili. V 82. minutě se uvolnil ve středu hřiště Vondroušek, krásnou ranou trefil pouze břevno. Konečné slovo měli hosté, snaha o přehození Macháčka ale skončila těsně nad domácí brankou. Rozhodčí následně pískl do píšťalky a zápas ukončil.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Dušek [-] , O. Wegenkittl [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , D. Kouba [-] , J. Říha [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Novák [-] , D. Maruška [-] , M. Ponec [-] , L. Ponec [-] , M. Tomka [-] , L. Lagron [-] , M. Procházka [-] , J. Mezera [-] , O. Lukeš [-] , J. Maruška [-]

Hráči zápasu: D. Vondroušek , P. Moravec , Z. Kastl .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - RŮŽIČKA Jan (N), HUDEČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Poslední zápas podzimu zakončíme výhrou, kterou poté oslavíme na dokopné.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích