0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v podání Kobeřic s Hlubinou


Branky


13

Kobeřice doma přivítaly Hlubinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní utkání předehrávky prvního jarního kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi, které v minulém kole měly volno a mezi Hlubinou, která porazila Dolní Datyně. Nyní již k samotnému zápasu.

 

To bylo od začátku hodně vyhecované, plné soubojů a hlavně žlutých karet. V prvním poločase měli více ze hry domácí, kteří si vytvořili několik zajímavých gólových příležitostí. Bohužel však zřejmě nechali kobeřičtí fotbalisté střeleckou obuv doma a z půltuctu šancí branku vytěžit nedokázali. Na druhé straně se do dvou větších gólovek dostal Procházka, ale nepotvrdil formu z minulého utkání, kdy si připsal dvě branky. První poločas tak branku nenabídl.

Dvě červené karty hostujícího celku

Ve druhé půli byli opět domácí lepším celkem, ale branku ne a ne vstřelit. Navíc jim také mělo pomoct vyloučení hostů. Dokonce dvojnásobného. Nejprve viděl v 62. minutě druhou žlutou Wendtner a v 67. minutě šel také do sprch po druhé žluté kartě Olšovský. Hlubina tak zbytek zápasu musela dohrávat v devíti. Kobeřice si vytvořili tlak, ale zbytečně hru zhušťovali a hráli středem, přes který jim to moc nešlo. Stále se tlačili více a více do útoku. Tlak gradoval největší šancí až v úplném závěru. V nastavení si navedl míč na střelu Kubný, ale pouze orazítkoval tyč Noskovy brány. V tomto utkání tak gól nepadl. Co stojí za zmínku, tak je počet karet. Rozhodčí v tomto utkání ukázal jedenáct žlutých karet a dvě červené. Kobeřice nevyužily přesilovku a musí se spokojit pouze s bodem. Hlubina si bod odváží.

 

Kobeřice se po podzimu umístily na třináctém místě se ziskem třinácti bodů a záporným skóre 20:32. Hlubina skončila šestá se sedmadvaceti body a kladným skóre 27:20.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - P. Kašný [-] , A. Kubný [-] , Z. Kryštof [-] (70. P. Hartmann [-] ) , M. Láník [-] (76. F. Rother [-] ) , M. Stříbný [-] (90. M. Schlischka [-] ) , P. Ševior [-] (80. A. Kolarčik [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Buchta [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-]

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Frébort [-] , M. Wendtner [-] , M. Tóth [-] (12. J. Krčmařík [-] ) , V. Olšovský [-] , M. Petrík [-] (85. J. Křižák [-] ) , O. Hyrník [-] , M. Sasko [-] (73. J. Schmutz [-] ) , A. Procházka [-] (91. P. Petrov [-] ) , J. Hanauer [-] , J. Dziža [-]

ŽK: 66. P. Ševior , 72. P. Hartmann , 82. A. Šimeček - 14. A. Procházka , 27. M. Wendtner , 30. M. Sasko , 41. V. Olšovský , 56. J. Frébort , 93. D. Nosek . ČK: 62. M. Wendtner , 67. V. Olšovský .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - JANEČEK Jan, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů