Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžké 3 body si domů odvezl Mochtín


Branky


17

"Měli jsme ohromně moc šancí, které jsme neproměnili. Několikrát jsme netrefili prázdnou branku...", hodnotil po zápase kapitán domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pro Mochtín, Žákava však do půle srovná

Mochtín potřeboval po dvou porážkách znovu bodovat, ale do Žákavy jel oslaben o opory Dolejše a Velka. Do zápasu však vstoupil lépe a už v 9. minutě vstřelil Strejc, po přihrávce Smolíka, první branku utkání. Zápas byl od prvních minut aktivní na obě strany, ale další branku vsítili opět hosté ve 25. minutě, a to po stejné linii, jako předchozí. Odpověď domácích však přišl záhy, když se k míči dostal Soukup a snižuje na 1:2. O pět minut později stav utkání po dorážce dohového kopu srovnává Mencl a do kabin se odchází za stavu 2:2.

Hráč utkání uzmul domácím všechny body

Druhou půli začali lépe domácí. Měli více ze hry, ale i přes vyložené šance se nedokázali prosadit. Až v 69. minutě otáčí pro domácí zápas mladík Kalousek, když hosté chybují na pravé straně obrany. Hosté však nesložili zbraně a i když se dostávali do šancí méně častěji než domácí, tak v 76. minutě srovnává kapitán hostů Bejvl na 3:3. Celé utkání se jednoznačně vydařilo mladému hostujícímu, Zdeňku Smolíkovi, který nejen že byl po celý zápas výraznou osobností na hřišti, kdy přispěl k úvodním brankám svého týmu, ale v 82. minutě otáčí skóre zpět pro Mochtín parádní střelou pod břevno a výsledek 3:4 zůstal až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích:: Měli jsme ohromně moc šancí, které jsme neproměnili. Několikrát jsme netrefili prázdnou bránu. Pro diváky to byla jistě pěkná podívaná, ale tento zápas jsme měli vyhrát. Bohužel to nevyšlo.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín:: Do Žákavy jsme jeli bez našich výrazných opor a obavy o výsledek tedy byly na místě. Ale kluci ukázali bojovnost a v závěru si těsný výsledek pohlídali.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - R. Kalousek [-] , V. Mencl [-] (54. M. Skala [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , J. Aubrecht [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] , R. Škala [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - T. Vichr [-] , J. Osvald [-] , M. Kapusta [-] , Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (46. J. Šafránek [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] (86. Z. Novák [-] )

ŽK: 61. L. Drugda - 57. D. Gajdušek , 82. Z. Novák .
Hráči zápasu: Z. Smolík .
Místo: Žákava. Počet diváků: 85. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ČERMÁK Vladimír, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

Pro mě jsou v tomto zápase lehkým favoritem domácí. Na jejich hřišti se vždy hraje špatně. Mochtín má sice kvalitní hráče v útočné fázi, avšak vzadu nejsou zatím tak sehraní. Uvidíme jak je podrží výborný gólman. Můj tip - 4:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích