Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Déšť přál více domácím, rokycanský Chmelíř zatížil konto Hrádku dvěma góly


Branky


19

Nováček soutěže přijel do Rokycan s touhou bodovat, ovšem narazil…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól, bohužel jediný

Na rokycanský stadion přijel nováček soutěže z Hrádku, který byl z nižší soutěže zvyklý sbírat jeden bod za druhým. V nové sezóně se to ne vždy podařilo, ale i tak hrají pěkný fotbal. Ukázali to už na začátku zápasu, když se ve 3. minutě opřel do míče z přímého kopu Jakub Brabec a domácí brankář se natahoval marně. Kombinačně Hrádek nehrál špatně, ale Rokycanští byli na míči lepší. Hráli jednoduše a taktikou nakopnutí míče za obranu s rychlými mladými hráči vpřed dělali hostující obraně velké problémy. Ve 13. minutě srovnával Kořínek a obrat do poločasu dokonal Chmelíř.

 

Déšť komplikoval hru

Téměř po celý zápas pršelo, ale na divácké kulise to znát nebylo, zejména když v Rokycanech je velká krytá tribuna. Do druhé půle vstoupily oba týmy pozvolna, ale hra opět pozvolna přidala na obrátkách. Zejména domácí se opět dostávali do tempa a proháněli hostující obranu, ale díky deštivému počasí a mokrému terénu docházelo často k nepřesnostem. Jinak pohlednému druhému poločasu chyběla pouze další branka. Ta padla až před koncem utkání, kdy se podruhé prosadil Chmelíř a pojistil tak výhru domácích.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK

 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jana Moulisová, fanoušek domácích:: Hrádečtí hned na začátku překvapili výbornou střelou z přímého kopu, ale naši kluci dokázali do poločasu utkání, i za nepříjemného deště, otočit. Zápas byl celkem vyrovnaný, ale na konci přidali naši pojistku na 3:1. Pěkné utkání z obou stran.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, trenér hostů:: Měli jsme výborný vstup do zápasu, bohužel jsme poté obdrželi branky po individuálních chybách. Soupeř často nakopával míče za obranu a hrozil rychlými protiútoky, hrál jednoduše, a to se mu vyplácelo. Vyšší soutěž je znát a kluci si na ní ještě zvykají. Věřím, že se brzy zvedneme.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Špiroch [-] - J. Kořínek [-] (12. O. Varga [-] ) , J. Ječmen [-] , M. Votava [-] , J. Klír [-] , F. Stejskal [-] , J. Huňáček [-] , J. Laubr [-] (75. J. Řapek [-] ) , J. Lev [-] (66. B. Vašíček [-] ) , T. Pliml [-] , M. Chmelíř [-] (85. D. Kulle [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Pojar [-] , M. Kolář [-] , P. Nový [-] , Š. Gajdečka [-] (46. L. Šoural [-] ) - L. Kutil [-] (69. A. Štěpán [-] ) , J. Skuhra [-] , T. Matějka [-] , J. Brabec [-] - J. Kutil [-] , J. Skála [-] (75. M. Brabec [-] ) -

ŽK: 82. O. Varga - 24. Š. Gajdečka , 53. J. Pojar , 73. M. Kolář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - HOMR Michal, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích