Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov díky hattricku Copáka porazil Chotíkov


Branky


33

Na horkou půdu do Tlumačova zavítali v rámci 6. kola KPM hráči Chotíkova. Oběma týmům nevyšel začátek sezóny podle představ a výsledkově to zatím není ono. Očekával se tak vyrovnaný duel, který budě správně vyhecovaný. To se také nakonec potvrdilo..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z vedení dlouho neradovali

Úvod zápasu patřil Chotíkovu, který svého dnešního soupeře od prvních minut dostal pod tlak. Z toho vzešla chyba domácího obránce, který chybně rozehrál a Šlajs mazal sám na Touše. Toho bez větších potíží překonal a Tlumačov tak dostal tvrdý direkt hned v 5. minutě.

Domácí však inkasovaná branka nepoložila a otěže zápasu začali přebírat od nějaké patnácté minuty oni. Brzy se Tlumačov dočkal vyrovnání zásluhou Copáka.

Tentýž hráč navíc o pět minut později přidal svou druhou branku a nyní bylo na Chotíkovu, aby se pokusil nepříznivý vývoj otočit.

Místo toho však přišla studená sprcha, jelikož jeden z nejzkušenějších borců Martin Míka inkasoval ve 42. minutě svou druhou žlutou kartu a to znamenalo jediné, že Chotíkov bude čelit nabuzenému Tlumačovu pouze s devíti muži v poli.

První půle skončila výsledkem 2:1.

Tlumačov si tři body již pohlídal

Ve 47. minutě přišla další rána pro Chotíkov. K míči se dostal střídající Tomáš Šindelář, prostřelil Němce a náskok domácích narostl už na dvě branky.

Hosté se i přes oslabení pokoušeli dostat zpět do zápasu a povedlo se. Kapitán David Míka snížil v 65. minutě na rozdíl jediné branky.

Po pár minutách už to ale bylo znovu o dva góly. Zodpovědnost na sebe vzal velmi aktivní Copák a přesnou střelou zkompletoval hattrick.

V 84. minutě přidal poslední hřebík do rakve Chotíkova Pfeifer a o vítězi tohoto zápasu bylo rozhodnuto.

Během posledních minut jeětě inkasoval druhou žlutou kartu chotíkovský Buchta, což jen dokládalo zmar hostů v tomto utkání.

Tlumačov tak po srdnatém výkonu bere všechny tři body za výhru 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Michal Frček, hráč domácích: S Chotíkovem jsme v poslední sezóně dvakrát prohráli, proto jsme byli do zápasu velmi natěšení. Celkově se nám tato sezóna nedaří i když herně to není úplně zlé. Soupeř nás zatlačil hned v úvodu utkání, což vedlo k chybě našeho obránce “Gregora” při rozehrávce a soupeř šel pohodlně do vedení. V 15. minutě jsme přebrali iniciativitu a do poločasu jsme vedli 2:1. V druhém poločase jsme hru kotrolovali a zvítězili. Věřím, že smolné zápasy jsou z námi a budeme získávat body pravidelně.




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - D. Žák [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] (73. J. Pfeifer [-] ) , K. Hamor [-] (61. J. Minařík [-] ) , M. Frček [-] (27. T. Šindelář [-] ) , M. Wolf [-] , M. Tesař [-] , J. Korelus [-] (79. M. Džugan [-] ) , L. Leitl [-]

FC Chotíkov 1932
L. Němec [-] - D. Chotěborský [-] , J. Vlk [-] , V. Týml [-] (84. L. Vlk [-] ) , M. Šlajs [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , J. Šulan [-] (81. J. Nový [-] ) , J. Kluska ml. [-] , B. Buchta [-]

ŽK: 87. T. Šindelář - 24. B. Buchta , 36. M. Míka , 75. D. Míka , 77. M. Šlajs . ČK: 42. M. Míka , 87. B. Buchta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hamouz Jakub - ŠIMEK František, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

11. 9. 2019 11:23
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza