Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné porazila Dolní Dvořiště


Branky


24

Domácí rezerva měla před zápasem o bod více, než jeho soupeř z Dolního Dvořiště. Zápas nabídl spoustu šancí a na jeho konci se radoval domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí tým nastoupil do zápasu nabuzeně a díky své aktivitě měl často míč na svých kopačkách. Domácí tým si začal vypracovávat šance, ale nebyl efektivní. Až se k míči dostal Milan Fatura a poslal domácí tým do vedení 1:0. Na tuto branku našel hostující tým rychlou odpověď a Šimon Štifter do poločasu vyrovnal na 1:1. Hostující tým se začal tlačit za další brankou, ale to se mu do poločasu nepodařilo.

Domácí tým se dostal do vedení, které navyšoval

Druhý poločas pokračovala oboustraně ofenzivní podívaná, ale ani jeden z týmu nezakončil své akce přesně. Tak musel vzít zodpovědnost do svých rukou ten nejzkušenější. Rudolf Otepka dostal trochu prostoru a krásným lobem poslal domácí opět do vedení 2:1. Dolní Dvořiště hodně otevřelo obranu a tlačilo se do útoku. Toho, ale využil domácí tým a jeho brejky byly smrtící. Na 3:1 zvyšoval Ladislav Nekvinda. A ke konci zápasu se ještě dvakrát trefil Stanislav Kubeš. Domácí tým si tak připsal tři body a je na třetím místě. Za týden ho čeká souboj rezerv ve Slávči s rezervou Trhových Svinů. Dolní dvořiště přivítá doma Netolice.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli hodně na balónu a aktivní v nabězích, bohužel jsme nedokázali proměnit víc šancí než jednu. Bohužel jsme hosty zbytečným gólem posadili na koně a byli jsme rádi za stav 1:1 o půli. Druhou půli to bylo o tom, kdo dá první gól, to se nám podařilo. Hosté pak otevřeli zadní vrátka a my toho dokázali využít.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jeli jsme do Roudného s tím,že chceme něco přivést. Po první půli jsme tomu ještě věřil. Bohužel druhý poločas jsme tahali za kratší konec a domácí 4 brankami rozhodli. Čeká nás poslední utkání. Netolice je favorit,ale věřím,že tentokrát nějaký bod urveme.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - F. Budín [-] , D. Hrouda [-] , R. Otepka [-] , L. Nekvinda [-] (76. R. Svoboda [-] ) , D. Zíka [-] (81. F. Matoušek [-] ) , M. Bartoš [-] (70. L. Wohlgemuth [-] ) , M. Fatura [-] (55. S. Kubeš [-] ) , J. Rezek [-] , J. Vopelka [-] , M. Vodák [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - P. Hošek [-] , J. Kubík [-] , Š. Štifter [-] , J. Burjász [-] , P. Pecha [-] (46. E. Marek [-] ) , M. Tesař [-] (81. O. Kouba [-] ) , J. Macanovič [-] (70. F. Sulzer [-] ) , K. Šrefl [-] , J. Krenauer [-] , V. Smějsík [-]

ŽK: 60. D. Zíka - 61. J. Kubík , 68. J. Krenauer .
Hráči zápasu: R. Otepka , D. Zíka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - KREJNÍK Petr, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:52
Miroslav Turek

Expert: Jiří Staněk
Tip experta: výhra domácích

Roudné vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:35

Tip: výhra domácích