P. Vařil 30.
P. Vařil 73. (p.)
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti Olympie padla první remíza


Branky


30. P. Vařil , 73. P. Vařil (p.) - 63. P. Hájek , 85. P. Hájek
16

Dlouho očekávaný zápas Olympie, která se stále drží na prvním místě a Hluboké, která je v závěsu se ztrátou šesti bodů, přinesl hojnou účast fanoušků, kterých se na týnském stadionu sešlo 304. Měli možnost vidět bojovné utkání, které nakonec skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká začala aktivněji

Od začátku probíhalo utkání ve velkém tempu s plno osobními souboji. Hostující Hluboká byla v úvodu utkání aktivnější. Do první velké šance se dostal Rubick, když převzal propadnutý balón za obranou. Jeho lob vyškrábl vybíhající Vachuta mimo bránu. Hluboká pokračovala v tlaku. Téměř nechytatelný byl hlubocký Blažek, jehož domácí zastavovali pouze za cenu faulu. Vzniklé standartní situace ale zvládla obrana Olympie odvrátit. Od 25. minuty se hra vyrovnala a začali hrozit také domácí. Dobalův přímý kop skončil těsně nad brankou. Hlavička Broma letěla přímo do rukavic brankáře Hrtuse. Ve 30. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce opět Brom, svým pokusem trefil Vařila, který dopravil míč do brány. Zbytek poločasu se odehrával především mezi vápny.

Kouzelná ruka trenéra Borového

V druhém poločase převzala taktovku domácí Olympie a přitlačila Hlubokou k vápnu. Jenže hlavička Broma mířila nepřesně a střelu Štose vytáhl brankář Hrtus. V 63. minutě poslal hostující trenér Borový na hřiště Hájka. To se ukázalo jako mistrovský tah. Po pár vteřinách pobytu na hřišti si našel prodloužený balón ve vápně a hlavou překonal Vachutu. V 73. minutě zajel ve vápně oběma nohama Kössl do domácího Dobala a sudí Havlík ukázal na penaltu. Tu proměnil svým druhým gólem v utkání Pavel Vařil. Od té chvíle se obraz hry změnil a hru ovládala Hluboká. V obrovské šanci se vyskytl Dědina ale hlavou přestřelil. Na druhé straně utekl Štos, ale jeho lob skončil nad bránou. Rozhodnout mohl Brom, ale jeho hlavička lízla pouze břevno. V 85. minutě našel Stráský před vápnem Hájka, ten se otočil kolem obránce a nekompromisně zavěsil. O chvíli později hlavičkoval Stráský z rohového kopu, hlavičku vyrazil Vachuta přímo k Dědinovi, který ho napálil na zadní tyč. Mravec v souboji s Kösslem srazil míč do vlastní brány, ale kvůli ofsajdovému postavení hlubockého obránce se pískal ofsajd. Napínavý a vyhecovaný šlágr kola tak skončil remízou. Hosté předvedli koncentrovaný a sebevědomý výkon a v zápase byli aktivnější. Domácí poprvé v sezóně byli horším týmem a ztratili body.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): V zápase podzimu jsme nedokázali přehrát Hlubokou, která nás prověřila. V prvním poločase jsme několikrát zbytečně faulovali a Hluboká ze standardních situací byla nebezpečná. Přežili jsme 100% šanci, kterou vyrazil brankář Vachuta. Dostali jsme se do vedení po rohu Mravce - Vařil hlavou 1:0. Ke konci poločasu měl na kopačce zvýšení Štos, který však levou nohou netrefil branku. Ve druhém poločase nás soupeř opět zatlačil a ze standardní situace Hájek vyrovnal na 1:1. V 67' běžel Štos sám na brankáře a překopl. V 71' byl faulován ve vápně Dobal a Vařil z penalty 2:1. Hosté opět měli dvě 100% šance . Nedali a v 83' po standardní situaci, kterou kopal Dobal - Brom hlavou do břevna. Hosté se nevzdali a Hájek se otočil ve vápně Meidlovi 2:2. Mohlo být i hůř, protože hosté v poslední minutě dali branku, která pro ofsajd neplatila. Hluboká překvapila, ale naše hra nebyla dobrá. Nejsem spokojen s hrou zálohy, která nepodržela míč. Máme na čem pracovat do jarní části soutěže. Podzimní část musím hodnotit velmi pozitivně, i když poslední zápas nevyšel.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , L. Mravec [-] , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , R. Štos [-] , P. Vařil [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (69. M. Šálený [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (90. R. Šťastný [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
M. Hrtus [-] - T. Kučera [-] (62. P. Hájek [-] ) , P. Kössl [-] , Z. Stráský [-] , D. Rottenborn [-] (46. F. Dědina [-] ) - K. Kadlec [-] , M. Maňhal [-] , M. Blažek [-] , J. Rubick [-] - T. Adam [-] , J. Novák [-]

ŽK: 40. P. Vařil , 62. M. Boček - J. Procházka , 45. M. Maňhal , 70. M. Blažek , 72. K. Kadlec , 72. P. Kössl , 89. T. Adam .
Hráči zápasu: P. Vařil - P. Hájek , M. Blažek .
Počet diváků: 304. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady se není o čem bavit. Podzimní krasojízdu zakončíme před našimi diváky opět výhrou a patřičně si užijeme dokopnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích