5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatenští vyfasovali tři červené karty a navrch čelili dvěma penaltám, svůj kalich hořkosti si museli vypít až do dna


Branky


3. M. Svoboda , 13. V. Novák (p.) , 80. T. Tauber (p.) , 85. D. Růžička , 90. P. Filip - 41. M. Kůst , 67. M. Sedláček , 88. J. Nový
21

Předzápasová očekávání jednoznačně favorizovala domácí, ale Blatenští dali zapomenout na své předchozí neúspěchy a byli domácím vyrovnaným soupeřem. O osudu zápasu rozhodl karetní mariáš sudího, který za protesty vyloučil tři hostující hráče a ti sotva mohli v osmi vzdorovat Krumlovským.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý vstup do utkání, hostům dal naději v závěru půle Kůst

Krumlovští začali dle předpokladů náporem a již ve třetí minutě se dostali po volném přímém kopu do vedení. Úspěšným exekutorem byl Svoboda - 1:0. Domácí rychlé vedení uklidnilo a dále předváděli pěkný kombinační fotbal. V 16. minutě byla jejich aktivita odměněna druhým gólem, i když dlužno dodat, že s určitou dávkou štěstí. Hostující obránce Motyka ztratil v pokutovém území rovnováhu, upadl a Tauber se vrhl na opuštěný míč. Motyka ve snaze míč vybojovat Taubera fauloval a rozhodčí byl nekompromisní – penalta. Tu domácí kapitán Novák bezpečně proměnil - 2:0. Lepší úvod utkání si domácí přát nemohli. Krumlovští se dál tlačili do útoku a s hosty to v těchto chvílích vůbec nevypadalo dobře. Ti se nakonec ale přeci jen trošku zmátořili a začali postupně hru vyrovnávat. Ve 30. minutě vyslal chytrou přihrávkou Kůst do šance Sedláčka. Ten z úhlu a z otočky střelou olíznul tyč domácí branky. Domácí byli ale stále nebezpeční a jen skvělé zákroky Chlandy udržovaly hosty v naději na dobrý výsledek. Ve 33. minutě se řítili Kůst a Levý do rozhozené obrany Krumlovských. Kůst to vzal na sebe a jeho střelu domácí gólman vyrazil. Míč se ale odrazil pět ke Kůstovi, který pak přihrávkou hledal parťáka Levého, ale ten se k míči již nedostal. Hosté se ale úspěchu přeci jen dočkali, ve 41. minutě skvělý Kůst po výborné přihrávce Šejvara překonal domácího brankáře - 2:1. A bylo zaděláno na zajímavou druhou půli.

Zápas měl jen stěží uvěřitelný závěr v podobě tří červených karty pro hosty a jejich gól v osmi mužích

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, kteří chtěli napravit své zaváhání ze závěru první půle. Hosté byli v obraně ale pozorní a nepustili Krumlovské do vyložených šancí. To ovšem neplatilo v 66. minutě, kdy se na hostujícího brankáře řítil osamělý Tauber, ale v zakončení selhal. A tak přišel trest. Kůst našel před brankou domácích trestuhodně volného Sedláčka, pro kterého nebyl problém dopravit míč do poloprázdné branky - 2:2. Takový vývoj utkání hosty povzbudil a ti najednou zavětřili šanci na dobrý výsledek. Zápas pak gradoval v poslední čtvrthodině zápasu, kdy padly 4 góly a byly uděleny neuvěřitelné 3 červené karty, ale popořadě. V 75. minutě zahrávali domácí přímý volný kop z hranice vápna. Po jeho exekuci způsobili ve vápně hostů neuvěřitelný zmatek, na jehož konci byla penalta za faul a dvě červené za protesty pro Kůsta a Motyku. Tauber penaltu proměnil a strhl vedení svého mužstva na svou stranu - 3:2. Tato situace však měla dohru v podobě další červené karty pro blatenského Sýkoru. Pro domácí pak již bylo snadné dorazit oslabené hosty. Dvougólový náskok vrátil domácím po přesné střele Růžička - 4:2. Ale zápas nabídnul ještě jeden neuvěřitelný okamžik, a to snížení v osmi hrajících Blatenských. Z dálky nachytal na švestkách domácího brankáře Nový - 4:3. Ale na zvrat hosté neměli sílu, čas ani hráče a jejich trápení ukončil v nastavení střídající Filip - 5:3. Hosté se pokusili o poslední zoufalý nápor a zcela rezignovali na obranu. Domácí se dostáli do brejku a pro výše jmenovaného již nebyl problém překonat osamoceného brankáře.

 

Bláznivý zápas, ve kterém padlo více červených jak žlutých karet, skončil vítězstvím domácích. Hosté nepodali špatný výkon, ale v osmi lidech se zápas těžko otáčí.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Odehrálo se hodně dobré útočné utkání, které jak my, tak i domácí preferujeme. My jsme byli po první půlhodině zralí na ručník, to se na nás valil jeden útok za druhým, domácí nám přesto vstřelili jen dvě branky ze standardek: z trestňáku a z penalty. Když jsme se trochu probrali, dostali jsme se do třech slibných situací a jednu z nich Kůst proměnil. Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu, tam nás několikrát podržel i Chlanda v naší brance, Krumlov měl mírnou převahu, ale ze hry by nám asi branku nedal. Z jedné brejkové situace jsme ale vstřelili druhou branku my a bylo srovnáno. Hned z další akce jsme mohli jít dokonce do vedení, tam domácí podržel jejich brankář. To, co se dělo posledních deset minut, už nemá cenu ani komentovat, tam snad jde jen napsat, že z pohledného a slušného utkání jde udělat strašná bramboračka, která pak nebaví nikoho ze zúčastněných.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - Z. Kuna [-] (70. M. Klivanda [-] ) , D. Malý [-] , L. Vávra [-] , M. Svoboda [-] (70. F. Persán [-] ) , D. Růžička [-] (87. P. Filip [-] ) , M. Švec [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] (85. V. Beránek [-] ) , J. Kabele [-] , Y. Savytskyi [-] (80. M. Strapek [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - K. Šejvar [-] , L. Motyka [-] , J. Nový [-] , F. Hrádek [-] - J. Sýkora [-] , P. Prokopec [-] , M. Sedláček [-] , M. Kůst [-] - J. Říha [-] (54. P. Stulík [-] ) , J. Levý [-] (73. M. Uldrich [-] )

ŽK: 24. K. Šejvar , 76. M. Kůst . ČK: 76. L. Motyka , 76. M. Kůst , 80. J. Sýkora .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Macko Pavel - HERZOG Radek, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: výhra domácích

Český Krumlov u nás hrál jako celek výborně a myslím si, že si s Blatnou v pohodě poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích