3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Táborska narazili, neproměňovali šance


Branky


40. J. Sigmund , 54. M. Nekl , 88. P. Hovorka
19

Oba týmy se vezou na vítězné vlně, a tak se čekal zajímavý souboj. Zápas na svou stranu nakonec překlopili domácí, když na rozdíl od hostujícího celku dokázali využít své šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodla hrubka hostující obrany

Týmy započaly své utkání ua ideálního fotbalového počasí. Domácí začali bez respektu a již ve 3. minutě po rychlém brejku prověřil hostujícího gólmana přízemní střelou Nekl. Domácí se snažili doktovat tempo hry, ale ta se postupně vyrovávala. V 10. minutě zkusil své štěstí přízemní střelou hostující Laszák, ale střela si cestu mezi tyče nenašla. V 17. minutě se zaskvěl domácí brankář, když nad břevno vytěsnil výbornou střelu Jáši. Hry byla více méně vyrovnaná. Hosté se prezentovali technicky vyspělým běhavým fotbalem. Domácí uplatňovali především důraz a zkušenost. V 23. minutě spálili domácí výbornou šanci, Sigmund z ostrého úhlu pálil do vápna, kde jeho střelu tečoval vedle Nekl, Novák se za míčem jen ohlédl. Domácí se ale nakonec dočkali. Ve 40. minutě hosté zahráli příliš prudkou malou dumů, který brankář tělem jen vyrazil, bohužel přesně k nohám dobíhajícího Sigmunda, který dával prakticky do prázdné - 1:0. A tímto výsledkem první půle skončila.

Hostům utekl začátek druhé půle, nakonec gól vstřelit i přes šance nedokázali

Do druhé půle nemohli domácí vstoupit lépe, když  hned po sedmi minutách dokázali své skóre navýšit. Centr do vápna v 54. minutě umístil do sítě aktivní Nekl, když předlačil hostujícího obránce - 2:0. To byla pro hosty čára přes rozpočet a viditelně vypadli na několik dalších minut z tempa. Ne příliš kvalitní hřiště jejich kombinacím také příliš nesvědčilo. V 60. minutě ale spálili vynikající příležitost, přihrávku napříč vápnem nedokázal do prázdné branky usměrnit Radosta, dlužno dodat, že mu chyběl půlkrok. Hosté byli v těchto chvílích silnější na míči, ale vyložené šance nepřicházely. Až do 72. minuty, kdy z hranice vápna střílel, nikým neobtěžován, střídající Schramhauser, ale Hřebejk potvrdil své kvality. Ale ani domácí nebyli zcela bez šancí, v 83. minutě mohl rozhodnout Varhan, ale do své střely vložil až příliš mnoho síly na úkor přesnosti. Domácí to však mrzet nemuselo, neboť o své výhře definitivně rozhodli o pár minut později. když v 88. minutě dal pečeť pod tři body Hovorka - 3:0. Domácí pak již v poklidu dovedli utkání k vítězství.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - M. Nekl [-] (74. T. Rambous [-] ) , M. Káš [-] , M. Viták [-] , P. Hovorka [-] (89. V. Nosek [-] ) , D. Varhan [-] (85. J. Mezera [-] ) , J. Sigmund [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , L. Jizba [-]

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - M. Dybala [-] (46. P. Schramhauser [-] ) , J. Laszák [-] (46. T. Postřihač [-] ) , F. Radosta [-] , D. Římanek [-] (46. A. Rytíř [-] ) , M. Bouchal [-] (71. L. Mikuláštík [-] ) , R. Mischnik [-] , M. Mácha [-] , M. Jáša [-] , V. Štefl [-] , Š. Havrda [-]

ŽK: 20. M. Bednařík , 79. M. Káš - 74. L. Mikuláštík , 83. M. Jáša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ONDŘEJ Adam, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou ve formě, věřím, že rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů