Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečtí ukořistili výhru v zápase, který měl takřka hrůznou dohru


Branky


20

Domácí se po slibném úvodu sezóny poněkud zadrhli a nutně již potřebovali vyhrát. Stejnou potřebu ale měli i hosté, kteří naplno bodovali ve třetím kole. Osečtí neponechali nic náhodě a zápas dovedli do vítězného konce, který měl však nepěknou dohru v podobě vážného zranění brankáře Budoše po souboji s protihráčem. Doufáme, že Milana opět co nejdříve uvidíme na zeleném pažitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyučovali hosty z produktivity

Úvod zápasu se nesl ve znamení nepřesností na obou stranách, oběma celkům šlo o hodně. Více na míči se snažili být hosté, ale do vážnějších situací se nedostávali. První střelu na bránu vyslali domácí až v 11. minutě, ale ze solidní pozice na hranici vápna pálil domácí hráč někam na galerii, pokud by tam byla. Ve 13. minutě se hosté hnali tři na jednoho, ale z celé situace vytěžili pouze roh, ze kterého nebylo nic. Hra byla i nadále dosti neurovnaná, více se bojovalo ve středu hřiště. Ve 25. však přišel první gól zápasu, který přeci jen odstartoval ofenzivní manévry domácích. Nicméně to byli oni, kdo jako první inkasovali. Po dlouhém autu hostů se do šance probil důrazný Stuchlík a i přes obránce dokázal prostřelit Budoše - 0:1. Hosté se ovšem z vedení neradovali dlouho, za pár minut bylo srovnáno. Ve 29. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Ve skrumáži před hostující brankou se nejlépe zorientoval J. Říský a i přes obránce procedil míč do sítě - 1:1. Po těchto gólových navštívenkách se přeci jen začal hrát fotbal a obě mužstva se dostávala do slibných příležitostí, ale brankáři na obou stranách podávali spolehlivé výkony, i když více práce měl asi Budoš. V závěru poločasu zahrávali hosté několik rohů po sobě, ale nic z nich nevytěžili. Naopak domácí ve 45. minutě předvedli rychlou akci. Po výkopu Budoše se míč dostal k Blatskému, který pláchl po levé straně a předložil gólovku domácímu sniperovi J. Řískému, který z první usměrnil míč za bezmocného Baka - 2:1. A tímto výsledkem poločas i skončil.

Nervózní zápas měl krvavou dohru, domácí za vítězství zaplatili zraněním brankaře

Začátek druhé půle se opět nesl v nervózním duchu. Hosté se snažili dorovnat skóre, ale směrem dopředu jim to moc nešlo. Domácí jen trpělivě čekali a vyráželi do nebezpečně vyhlížejících brejků, které se jim ale nedařilo proměňovat, i když se dokázali dostávat do nadějných pozic. Ale i hosté měli své příležitosti, ty ovšem likvidoval pozorný Budoš. Zápas byl plný osobních soubojů a občas se od kopaček i zajiskřilo. Svědčí o tom i velké množství žlutých napomenutí, na které hosté vyhráli 6:3. Vše vygradovalo v 68. minutě, kdy po střetu s hostujícím útočníkem zůstal na trávníku ležet domácí gólman. Ze hřiště musel být odveden a následně skončil v nemocnici. Nezbývá než doufat v brzké uzdravení. Do branky musel nastoupit záložník Hoch, který se však svého úkolu zhostil výtečnou a v několika okamžicích své mužstvo podržel. V 84. minutě měli domácí skvělou příležitost k navýšení skóre, neboť kopali penaltu. Tu ale domácí hráč napálil do břevna. Osecké to však mrzet nemuselo, z následného rohu se jim přeci jen podařilo skórovat. Domácí Kinkor vyskočil nejvýše, nastřelil hostujícího brankáře a od něj se míč odrazil do sítě - 3:1 a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Navíc byl po druhé žluté v 88. minutě vyloučen Stuchlík po zbytečném zákroku na polovině hřiště a domácí si závěr pohlídali. Osečtí zpečetili své vítězství v samém závěru zápasu, když v 90. minutě běžel sám na brankáře Blatský a střelou k tyči mu nedal šanci.

Byl to velmi důrazný zápas, kdy si soupeři navzájem nic nedarovali. Zápasu by slušelo více fotbalovosti a méně dohadování, ale i takové zapasy někdy fotbal přináší.

 



Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] (70. J. Lávička [-] ) - L. Blatský [-] , M. Brabec [-] , D. Říský [-] (90. V. Ježek [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , J. Benda [-] (43. J. Kinkor [-] ) , P. Rybák [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Kromka [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] (84. M. Kouřil [-] ) , M. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] , M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-]

ŽK: 36. J. Hoch , 66. D. Říský , 90. M. Krejčí - 21. L. Stuchlík , 28. M. Horka , 40. D. Štecher , 68. J. Štecher , 74. P. Novotný , 81. M. Veselý . ČK: 88. L. Stuchlík .
Hráči zápasu: M. Budoš , J. Hoch , J. Říský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: výhra domácích

Domácí musí už bodovat a Dražice nejsou zrovna v oslnivé formě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích