2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Hindy hattrickem zařídil výhru Neplachova ve Slavonicích


Branky


77. V. Balík , 87. M. Balík - 6. T. Hindy , 8. J. Hruška , 80. T. Hindy , 90. T. Hindy
18

Sobotní utkání ve Slavonicích přineslo souboj týmů z klidného středu tabulky. Neplachov v předešlém utkání porazil doma České Velenice. Slavonice naopak prohráli v Suchdole. Dalo se očekávat, že to budou domácí Slavonice, které budou chtít vlétnout do utkání, ale bylo to právě naopak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po necelých deseti minutách vedli hosté z Neplachova o dva góly. První padl už v 6. minutě po autu z pravé strany a rychlé souhře si balón v pokutovém území přikryl Tomáš Hindy a z otočky trefil přesně k vzdálenější tyči. Druhý gól hosté vstřelili o dvě minuty později. Po aktivním napadání získali balón na polovině soupeře a Jaroslav Hruška z třiceti metrů s pomocí teče obránce přeloboval mladého gólmana domácích Licehamra. Neplachov domácí přehrával celý první poločas a vytvářel si jednu gólovou šanci za druhou. Především Ondřej Dvořák a Tomáš Hindy mohli v podstatě v první části utkání rozhodnout. Ale hosté si zřejmě řekli, že předvedou domácím, co všechno lze zahodit a v tomto trendu pokračovali celou první půli. Domácí se v první části dostali k ohrožení hostující svatyně snad jen dvakrát. Za zmínku stojí dělovka kapitána Vojtěcha Balíka ze 44. minuty, která jen těsně prosvištěla kolem tyče.

Druhý poločas začali domácí podstatně aktivněji a hned z první akce mohli udeřit. Po centru Milana Balíka nebezpečně prodlužoval hlavou Robert Peschel. Hostům se najednou po jednoznačné první půli a tolika promarněných šancí nedařilo dostat do tempa a navázat poločasový výkon. V 57. minutě museli domácí potřetí střídat. To protože do druhé části již nenastoupil zraněný gólman Licehamr a v tuto chvíli již domácí neměli dalšího hráče na střídání k dispozici. Nicméně Ladislav Chalupa v utkání pokračovat nemohl a tak museli Slavonice dohrávat v deseti. Od 60. minuty se začali znovu hosté předhánět v zahazování šancí. Například Ondřej Dvořák po samostatném úniku ani natřikrát nedostal balón do sítě. První střelu vyrazil gólman, dorážka šla do břevna a další dorážku stihl vykopnout vracející se obránce. V 64. minutě napálil v dalším nájezdu na slavonickou bránu Tomáš Hindy balón pouze do tyče. V 70. minutě opět Ondřej Dvořák v úniku a znovu neomylně našel gólmana. Z protiútoku však zahrozili oslabení domácí a kapitán Vojtěch Balík se zkoušel tvrdou ranou k tyči postarat o kontaktní gól, když hosté své vyložené šance zahazovali jak na běžícím pásu. V 73. minutě domácí zahrávali nebezpečnou standartku a Milan Trávníček jen těsně minul. Tohle varování Neplachov nevzal na vědomí, a protože Tomáš Hindy svůj další samostatný únik zakončil tvrdou střelou vedle tyče, přišlo z další standardní situace domácích snížení na 1:2. Vojtěch Balík se dostal ve skrumáži k centrovanému míči a zakončil zhruba za vzdálenosti penalty na delší tyč. Hosté ale zabrali a dvougólové vedení jim vrátil Tomáš Hindy, který nakonec v 80. minutě srovnal mířidla, 1:3. Domácí se ještě pokusili vykřesat jiskřičku naděje, když v 87. minutě Milan Balík dostal dost času na zpracování centrovaného balónu v šestnáctce a zkušeně uklidil míč k bližší tyči a bylo to opět o gól, 2:3. Neplachovský Tomáš Hindy však drama nepřipustil a svým třetím gólem v utkání upravil na konečných 2:4.

 

Report napsal Lukáš Blažek - Neplachov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: Tři body z venku jsou samozřejmě super. Ale těch šancí, co kluci zahodili?! V první části jsme domácí k ničemu nepustili a mohli rozhodnout o utkání. V druhé půli jsme ubrali na pohybu, domácí vycítili šanci a dvěma góly zdramatizovali průběh. Naštěstí jsme pak díky Tomášovi dokázali přidat dva góly. Ale kolik šancí my potřebujeme na gól? To je neskutečné.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
F. Licehamr [-] (46. P. Kučera [-] ) - R. Peschel [-] , D. Bártů [-] , L. Chalupa [-] , P. Marhoun [-] , M. Bodlák [-] , V. Balík [-] , M. Balík [-] , M. Trávníček [-] , F. Žampa [-] , M. Jahoda [-] (35. J. Hric [-] )

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Čada [-] , Z. Vařák [-] , L. Svobodný [-] - T. Hindy [-] , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] (78. P. Mohamed [-] ) , J. Hruška [-] (90. P. Dušák [-] ) - P. Švec [-] (46. M. Hruška [-] ) , O. Dvořák [-] (85. L. Sobota [-] ) - J. Láník [-]

ŽK: 29. V. Balík , 77. M. Bodlák , 80. M. Trávníček , 89. M. Balík - 50. J. Hruška , 69. D. Štěcha .
Hráči zápasu: D. Štěcha , T. Hindy .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra domácích

Nováček nemá špatné výsledky, bude to vyrovnané utkání, tipnu, že domácí o gól zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích