Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně vyhrála díky gólu z 94. minuty, trefil se Škopek


Branky


28

Sladký konec pro Volyni, hořký pro Stachy. Hosté ještě minutu před základní hrací dobo uvedli, nicméně domácí dokázali za pět minut dát dvě branky a zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhý se trefil z velkého vápna

Stachy přijely do Volyně bez brankáře, a tak se do branky musel postavit zkušený L. Heidenreich. Oba týmy začaly raději opatrně a jako první zahrozil střelou ze šestnáctky František Dlouhý a míč skončil až v síti – 1:0. Domácí tato branka spíše uspala, než povzbudila. Hosté ve 28. minutě vyrovnali kapitánem Pešlem.

Volyně v závěru strhla vedení na svou stranu

Volyně v závěru strhla vedení na svou stranu

Po obrátce bylo vidět, že hostům bod stačí, nicméně v 73. minutě Pavel Temňák udělal hrubici, kterou v samostatném úniku proměnil Pavel Záleský – 1:2. Domácí znovu přidali na obrátkách a začali více hrát. V 89. minutě R. Slavík doklepl míč do prázdné branky a v 94. minutě napřáhl domácí kapitán Malina, brankář ji vyrazil před sebe a dobíhající Tomáš Škopek zajistil Volyni další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Do zápasu oba týmy vstoupily opatrně. První šance zápasu byla až v 19. minutě, kdy se prosadil střelou z velkého vápna Dlouhý. My jsme po této brance úplně přestali hrát. A hosté ve 28. minutě vyrovnali. Jelikož si hosté přijeli pro bod, tak od této chvíle začali zdržovat a trapně se válet po každém souboji. Do konce poločasu už žádné další šance z obou stran nebyly. Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, jen hosté přidali ve svém „brečení“. V 73. minutě Temňák nesmyslně namazal na samostatný únik hostů a ti proměnili. Tato branka nás konečně probudila a začali jsme dávat balóny do vápna. V 89. minutě brankářovi vypadl míč z rukou a Slavík pohotově doklepl do prázdné branky. A to ještě nebylo vše v 94. minutě Malina vystřelil na branku, brankář ji vyrazil pouze před sebe, kde čekal úplně sám Škopek a vystřelil nám všechny tři body. V tomto zápase se štěstí přiklonilo na naši stranu, kdy v minulých zápasech nám nepřálo. A hosté si nezasloužili vyhrát po tom co předváděli skoro celý zápas.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Myslivec [-] , J. Procházka [-] , P. Hájek [-] , M. Malina [-] , R. Slavík [-] , M. Nový [-] , P. Pubal [-] (70. R. Prihara [-] ) , F. Dlouhý [-] , T. Škopek [-] , P. Temňák [-]

TJ Sokol Stachy
L. Heidenreich [-] - D. Pek [-] (78. J. Pěnek [-] ) , L. Hovorka [-] , D. Demeter [-] , P. Záleský [-] , V. Lukeš [-] , J. Pešl [-] , D. Červený [-] , A. Eigner [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-] (84. M. Vozobule [-] )

ŽK: 53. P. Temňák , 79. T. Škopek - 77. L. Heidenreich .
Hráči zápasu: R. Slavík , T. Škopek - D. Červený .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - NOVÁK Roman, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Vít Zábranský
Tip experta: výhra domácích

Stachy moc body z venku nevozí. Tady tipnu vítězství Volyně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích