1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně si připsala druhou remízu, když před koncem vyrovnal Dlouhý


Branky


23

Po nerozhodném poločasu jako první udeřily Kestřany, které pak musely odehrávat o deseti bez vyloučeného Davida Václavíka. Volyně v početní výhodě stihla vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Od úvodního hvizdu rozhodčího Petra Šťastného se hrál vyrovnaný fotbal. Bohužel pro stovku diváků se vycházelo ze zabezpečené obrany a do větších šancí se hráči dostávali jen sporadicky. A tak nebylo k údivu, že poločas skončil bez branek.

Václavík musel pod sprchy

Druhé dějství už bylo zajímavější. Hned zkraje poločasu si zaběhl za obranu Tokár a postupoval sám na Pavla Drahoše, ale stav se neměnil. Následně se potvrdilo nedáš-dostaneš. Hosté z protiútoku šli do vedení po brance útočníka Markvarta. V 68. minutě přišel zkrat D. Václavíka, který udeřil soupeře do zad a hlavní arbitr vytáhl červenou kartu. Pak se Volyňští dostávali více do hry a v 79. minutě František Dlouhý vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
SK Slavoj Volyně: První poločas byl vyrovnaný hrálo se od vápna k vápnu bez šancí. Po přestávce první velkou šanci neproměnil Tokár, když neproměnil samostatný únik. A z protiútoku přišel trest, když nedůraz obránců hosté potrestali. Do zápasu nás vrátilo až zbytečné vyloučení hostů. Více než dvaceti minutovou přesilovku jsme využili pouze jednou, když Dlouhý pěknou střelou z vápna prostřelil brankáře.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - F. Dlouhý [-] , R. Slavík [-] (87. L. Pasler [-] ) , P. Tokár [-] , P. Hájek [-] (63. P. Pubal [-] ) , J. Procházka [-] , M. Malina [-] , J. Kubeš [-] , J. Myslivec [-] , A. Mack [-] , P. Temňák [-] (89. R. Prihara [-] )

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš [-] - L. Kaderka [-] , J. Hanisch [-] , R. Veselý [-] (24. Z. Volf [-] ) , V. Průcha [-] - M. Lebeda [-] , M. Kinský [-] , D. Václavík [-] , K. Holec [-] - M. Pospíšil [-] , L. Markvart [-]

ŽK: 31. P. Hájek , 61. A. Mack , 82. M. Malina - 35. M. Pospíšil , 53. V. Průcha , 72. J. Hanisch . ČK: 68. D. Václavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - NEDVĚD Petr, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Kašpírek
Tip experta: remíza

Kestřany urvou ve Volyni bodík.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích