2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 13:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice udolaly Chvalšiny


Branky


44. S. Šulc , 72. P. Volf
23

Lídra z Netolic tentokrát čekal nováček z Chvalšin. Zápas příliš fotbalové krásy nenabídl. Domácí tým si připsal sice tři body, ale s výkonem asi spokojen není.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke konci poločasu se trefil Stanislav Šulc

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji, ale nedařilo se mu moc dostávat do zakončení. Na hřišti bylo vidět spousta nepřesností a chyb. Nakonec se přeci jen domácí favorit dostal do vedení. Krátce před odchodem do kabin se prosadil Stanislav Šulc 1:0.

Petr Volf potvrdil tři body pro svůj tým

V druhém poločase pokračovala hra plná nepřesností a chyb v rozehrávce. Ani jednomu týmu se nedařilo nic. Domácím se přeci jen podařilo uklidnit druhou brankou. Střelcem byl tentokrát Petr Volf 2:0. netolice si zápas už pohlídaly a připsaly si tak důležité tři body v zápase, kdy se jim herně vůbec nedařilo. Za týden jedou Netolice do Loučovic. Chvalšiny přivítají doma Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Střed hřiště nám dnes příliš dobře nefungoval. Soupeř byl agresivní v osobních soubojích, posbíral většinu odražených míčů. Dost často jsme chybovali v obraně a proto musíme být rádi, že se nám podařilo udržet čisté konto. Je třeba pochválit hostující mužstvo za bojovný a dobrý výkon. Příští týden jedeme do Loučovic, kde nás čeká velmi těžký zápas. Musíme přes týden pořádně potrénovat a dát se do kupy.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel (trenér): Zápas v Netolicích byla holomajzna na obě strany. Gratuluji domácím ke třem bodům.



Sestavy


1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (74. V. Vlášek [-] ) , F. Rokůsek [-] (58. J. Pivoňka [-] ) , P. Fux [-] (60. P. Volf [-] ) , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] (72. M. Dvořák [-] ) , M. Baloušek [-] , T. Konvička [-] , D. Janda [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - R. Kaprál [-] (68. P. Kliner [-] ) , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , V. Dymitskyi [-] (76. V. Decarli [-] ) , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , J. Oškrda [-] , T. Holas [-]

ŽK: 60. D. Andres - 72. J. Fic .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - VEJČÍK Vít, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Netolice předminulé kolo zaváhali proti Kameňáku, naopak Chvalšinám poslední tři zápasy vyšly. Přesto si myslím, že Netolice ukážou kvalitu a tento zápas vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích