Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec doma porazil Větřní


Branky


23

Sedlec přivítal Větřní, které ještě vloni hrálo 1.A třídu a před utkáním bylo mírným favoritem. Hosté byli oslabeni o vyloučeného Ješinu z minulého kola, ale i tak přijeli v nabité sestavě. To domácím chyběl pouze kapitán Zíka, kterého v sestavě nahradil navrátilec ze Švýcarska Hudec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Sedlečtí vstoupili do utkání aktivně a soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Několika střelami se prezentoval před zaplněnými tribunami domácí Borovka, ale všechny jeho pokusy z prvního poločasu byly lapeny Votýpkou. První branka utkání padla v 18. minutě, kdy Mi. Pešek našel na pravém křídle rozběhnutého Rýpara, ten nacentroval do vápna, kde Borovka vybojoval míč pro Lukáše Koňaríka, který se z hranice malého vápna nemýlil a domácí vedli 1:0. Tři minuty nato hosté zahráli malou domů, rychlost míče však Votýpka odhadl špatně a při pokusu o odkop trefil blokujícího Milana Peška do hýždí a míč skončil v síti – 2:0. Milan Pešek branku oslavil symbolicky se spoluhráči pohoupáním kolébky, na důkaz narození dcerky – GRATULUJEME! Dvoubrankové vedení Sedlece se nelíbilo hostujícímu celku, který začal více běhat a šikovně sklepávat míče na rozběhnutá křídla. Kontaktní branku však vstřelilo Větřní po standardní situaci, které předcházel sporný ofsajdový moment a následný zákrok Hanzala, který vychytal na malém vápně nikým nehlídaného Patrika Podskalského. Tentýž hráč dorážel následně pokus Weinharda po rohovém kopu a bylo to 2:1. Sedlečtí si mohli vzít dvoubrankové vedení zpět po špatném výběhu Votýpky, ale Mi. Pešek nedokázal zkrotit skákající míč včas a gólman hostí svou chybu napravil. Větřínští ještě měli v samotném závěru po centru Podskalského z levé strany šanci srovnat, ale útočník hostí trestuhodně minul bránu. První půli tak vyhráli domácí 2:1.

Milan pešek rozhodl zápas ve prospěch domácích

Do druhé půle Sedlec vstoupil aktivněji a mohl navýšit své vedení, díky slalomu Koňaríka, který obešel čtyři hostující beky, ale střelu mezi tři tyče nevměstnal. Postupem času začali hosté hru vyrovnávat a v 54. minutě se jim povedlo srovnat skóre utkání. Po rychlé narážečce se řítil na Hanzala Jiří Dvořák a střelou pod padajícím sedleckým brankářem vyrovnal na 2:2. Další minuty se hrál vyrovnaný fotbal a šance přibývaly na obou stranách. Gólová byla ale až ta ze 73. minuty, kdy Koňarík našel průnikovou přihrávkou Milana Peška, ten obešel brankáře Votýpku a mezi obránci poslal míč do sítě – 3:2! Ve zbývající čtvrthodině hry měli hosté velké množství standardních situací, a po jedné dokonce mohli srovnat, ale výborným reflexivním zákrokem se prezentoval brankář Hanzal, který míč vyrazil na roh. Krátce před koncem měli hosté na kopačkách vyrovnání, ale míč poslali pouze vedle levé tyče. Sedlec tak mohl patřičně oslavit důležité tři body a také narození dcery Milana Peška.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (kapitán): V prvních třiceti minutách zápasu jsme byli lepším týmem než Větřní, které má ale silný tým, hlavně teda v útočné fázi, kde si to kluci umí pěkně narazit, přihrát. V zápase nám chyběl kapitán Zíka, kterého však výborně zaskočil Radek Hudec, který si jinak plní pracovní povinnosti v zahraničí. Vytvořili jsme si dvoubrankový náskok, ale v poslední čtvrthodince první půle hosté snížili a mohli i vyrovnat. To se jim podařilo až ve druhém poločase, paradoxně po krásném sólu Koňaríka, který mohl zvýšit naše vedení. Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější a akce se střídaly na obou stranách. Myslím, že se hrál fotbal hodně dobré kvality a musel se divákům líbit. Mě se podařilo vrátit náš tým do vedení a ač se potom Větřní tlačilo hodně do útoku a mělo šance, vyrovnat se jim již nepodařilo. Pochválit bych chtěl celý náš tým, protože každý příkladně makal a tak to má vypadat

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): chtěli jsme zde v Sedleci vyhrát a navázat na dobré výkony ze začátku sezóny, ovšem dnes nám chyběl pohyb, těžko jsme se prosazovali proti bojovnému soupeři, nešla nám kombinace. Jak se říká zápas blbec,nepředvedli jsme výkon na který jsme zvyklý,bohužel.Již třetí zápas hrál velmi dobře Dvořák, který i skóroval.Teď se musíme připravit na lídra tabulky Netolice a získat body doma.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (85. M. Samohejl [-] ) , L. Hovorka [-] , P. Borovka [-] (89. T. Folvarský [-] ) , Z. Rýpar [-] (67. M. Bláha [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , J. Koch [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Vnuk [-] , P. Kotlár [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] (75. J. Sukdolák [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , M. Sivák [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-] (80. D. Chupík [-] )

ŽK: 46. L. Koňarík , 87. L. Hovorka , 90. M. Bláha - 46. M. Troják , 58. J. Poláček , 81. P. Gutheis , 89. J. Sukdolák .
Hráči zápasu: F. Hanzal , R. Hudec , M. Pešek - J. Dvořák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KABELE Tomáš - KŘÍŽ Karel, TRNĚNÝ Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Před sezónou jsem tipoval ,že Vetrni bude hrát nahoře. Myslím,že tomu tak bude. V Sedleci vyhrajou když minimálně 2x zavěsí Ruda Weinhard

Tip: výhra hostů