0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní zahazovalo šance, rezerva Malše Roudné tak veze bod


Branky


26

Spoustu šancí zahodilo Větřní v zápase s rezervou Malše Roudné.Ta veze dobrý bod a děkovat může především svému brankáži Jiřímu Hošnovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřní od začátku diktovalo tempo hry

Od prvních minut ovládalo hru Větřní a hostujicí tým se soustředil především na dobrou obranu. Také začaly přicházet šance, ale ty buď zablokovala obrana hostí v čele se stoperem Cepákem a nebo domácí celek ztroskotal na výborně chytajícím Hošnovi. Sedm minut před odchodem do kabina se počet hráčů na hřišti snížil o dva, když na každé straně byl vyloučen jeden hráč. Z domacího týmu to byl Ješina a z hostujicího Růžička. Tím první polčoas skončil.

Jiří Hošna zlikvidoval všechny šance domácích

Druhý poločas nabídl stejný obrázek. Ale domácím se střelecky prostě nedařilo. Šli třikrát sami na Jiřího Hošnu, ale skvěle chytajicího brankáře hostí nešlo překonat. Největší šanci však zahodilo Větřní, když Gutheis orazítkoval tyč a dorážejicí Sivák překopl z malého vápna bránu. Malše roudné tak veze výborný bod a za týden ho čeká další silný soupeř a to Netolice. Větřní jede na Sedlec.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): Podle mého jsme byli jasně lepším týmem a mladíkům od Malše jsme tohoto moc nedovolili, ovšem dnes nás zradila koncovka.Hra byla dobrá odzadu, vytvořily jsme si dost brankových šancí,ale štěstěna dnes nebyla k nám nakloněna.Bod je ztráta, budeme chtít přivést další body z venku.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): S bodem ze zápasu můžeme být spokojení, branku mohli vstřelit obě strany, remíza je dle mě spravedlivá. Já osobně jsem spokojený s nulou vzadu, kluci přede mnou makali a zablokovali spoustu střel.



Sestavy


SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Vnuk [-] (80. J. Sukdolák [-] ) , P. Kotlár [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] (55. J. Poláček [-] ) , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , M. Ješina [-] , M. Sivák [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-] (83. M. Votýpka [-] )

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - P. Růžička [-] , J. Vopelka [-] , M. Vodák [-] (46. F. Budín [-] ) , D. Zíka [-] , S. Kubeš [-] , L. Wohlgemuth [-] (88. B. Vogl [-] ) , J. Rezek [-] , M. Lerch [-] , P. Cepák [-] , R. Svoboda [-] (75. L. Šolc [-] )

ŽK: 29. R. Weinhard - 55. D. Zíka . ČK: 38. M. Ješina - 38. P. Růžička .
Hráči zápasu: P. Cepák , J. Hošna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Vlastimil Sulzer
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že zopakujeme výkon z Frymburka a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích