Frymburk prohrál v Loučovicích


Branky


5. M. Toman , 14. J. Beran , 75. M. Toman - 20. P. Petscher , 44. S. Budík
25

Hodně vyhrocený zápas nabídl kromě pěti branek i deset žlutých karet a tři karty červené. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl o dvě branky, Frymburk do přestávky vyrovnal

Zápas začal lépe domácí tým. Už v 5. minutě zaúřadoval Michal Toman, když střelil první gól za asistence nové posily týmu, Dejana Sundače. O chvíli později bylo domácím fanouškům ještě veseleji, když se trefil Jan Beran 2:0. Ve 20. minutě snížil Petr Petscher 2:1.  Ve 32. minutě byl vyloučen M. Koutský a o minutu později  se zranil domácí L. Ardo, který se do zápasu už nevrátil. Frymburští vyrovnali ke konci poločasu, když se trefil Stanislav Budík 2:2. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Michal Toman rozhodl o výhře svého týmu

Druhý poločas začal náporem Frymburku. Ten v početní výhodě mačkal domácí celek. Ten, ale velikou bojovností přečkal spoustu rohů a přímých kopů ze strany Frymburka. A ve 75. minutě rozhodl. Dejan Sundač připravil další šanci, pro Michala Tomana a rozhodl o výhře svého týmu 3:2. Zbytek zápasu byl plný emocí a vyhrocených situací. Výsledkem byly dvě červené karty, jednu viděl Roman Mertl a druhou Karel Malák. Domácí tým udržel vedení a připsal si tři body do tabulky. Za týden jedou Loučovice na Sedlec a Frymburk čeká doma Větřní. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Do zápasu jsme vstoupili dobře, dvěma rychlými góly jsme soupeře asi zaskočili. Frymburk hrozil především ze standartek, my častěji drželi míč a kombinovali. To ale utnula červená karta pro Koutského po druhé žluté. Hostům se podařilo těsně před odchodem do kabin vyrovnat. Dohodli jsme se v kabině, že to zabedníme a ke konci dáme gól. To se nám do puntíku i s dávkou štěstí povedlo. Do rozhodující branky nás Frymburk mačkal, měl spoustu rohů a standartních situací kolem vápna, my odkopávali. Pak se na chvilku náš Zizou vysunul dopředu, dal fíka a bylo... To rozohnilo Frymburáky ještě více, než jsou rozohněni normálně a za nesportovní chování vyfasovali na cestu ještě dvě červené karty. Už z nás musejí mít noční můry, asi tři roky nás neporazili. Nejlepší na hřišti byl Michal Toman, který vstřelil dvě branky, na obě mu přihrál Dejan Sundač a velmi dobrý a poctivý výkon předvedl Tomáš Dostal. Zbytek mančaftu zaslouží absolutorium za to jakým způsobem se vyrovnal s početní nevýhodou.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Hráli jsme špatně, vůbec jsme nedělali to, co jsme si řekli v kabině. Měli bychom se zamyslet nejen nad sportovním výkonem, ale také nad chováním, protože takovou nedisciplinovanost nemůžeme dál předvádět.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , J. Žák [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , D. Sundač [-] (89. J. Hošek [-] ) , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Beran [-] , M. Šíma [-] , L. Ardó [-] (46. J. Tóth [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - B. Vágner [-] (37. F. Malina [-] ) , J. Rillich [-] (80. M. Mrázik [-] ) , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] (74. V. Liebl [-] ) , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] (58. L. Brůha [-] ) , R. Mertl [-] , K. Malák [-] , D. Račák [-]

ŽK: 12. M. Koutský , 34. D. Sundač , 88. J. Beran , 90. J. Žák - 1. D. Račák , 34. K. Malák , 64. R. Mertl , 66. J. Ribár . ČK: 32. M. Koutský - 76. R. Mertl , 88. K. Malák .
Hráči zápasu: M. Toman , D. Sundač , T. Dostál - P. Petscher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - HLADÍK Pavel, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2019 09:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Každý zápas chceme vyhrát a toto derby není výjimkou. Doufám, že se na krásném loučovickém hřišti bude hrát pěkný fotbal a že si odvezeme z Loukenu tři body. Z pohledu domácích 2:5.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích