1:4
(1:2)
31. J. Brom
41. P. Vařil
76. P. Vařil (p.)
81. R. Štos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie znovu potvrdila svoji neporazitelnost


Branky


8. J. Novák - 31. J. Brom , 41. P. Vařil , 76. P. Vařil (p.) , 81. R. Štos
16

Šlágrem kola bylo utkání dvou zatím neporažených mužstev. Ani hriště v Bernarticích nezastavilo rozjetou Olympii, která opět brala všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před koncem poločasu se Olympie dostala do vedení

Do utkání vstoupili lépe domácí, když se v 8. minutě z rohového kopu prosadil Novák a otevřel tak skóre na 1:0. Olympie se snažila o vyrovnání. Do několika slibných příležitostí se dostal kanonýr Štos, ale mířil nepřesně. Slovo si tak vzali hostující stopeři. Na Houskovo centr si ve 31. minutě naskočil Josef Brom, hlavičkou na přední tyč překonal Fučíka a vyrovnal skóre na 1:1. Ve 41. minutě si Pavel Vařil našel ve vápně prudce zahraný rohový kop Dobala a zvrátil vedení na stranu Olympie. Na konci prvního poločasu tak hosté vedli 1:2.

Olympie si pojistila vítězství ještě dvěma góly

Ve druhém poločase se dostali do první šance domácí opět po rohovém kopu, ale vltavotýnský gólman Vachuta jistým zákrokem svůj tým podržel. Od této chvíle začala Olympie kontrolovat hru a vytvářet si šance, ale Štos ani Stoklasa branku netrefili. V 70. minutě byl ve vápně sražen Dobal a pískala se penalta, kterou bez problémů proměnil již potřetí v sezóně Vařil a upravil tak skóre na 1:3. Konečnou podobu výsledku stanovil Štos, který využil přihrávky aktivního Plojhara a na dvakrát překonal Fučíka. Druhý poločas tak skončil za stavu 1:4, Týn si opět připsal plný počet bodů a dál se drží na špici tabulky. V dalším kole se utká Týn s Táborem a Bernartice zavítají na hřiště Hluboké.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): Sehráli jsme na nerovném terénu v Bernarticích jeden z nejlepších zápasů pod mým vedením. Od první minuty jsme byli v pohybu, napadáním jsme soupeře dostali pod tlak. Inkasovali jsme z prvního rohu domácích. Při vybíhání ,, zaspal" brankář Vachuta 1:0. Od této minuty začala branková ,,šou" Radima Štose , ve kterém měl asi pět 100% šancí. Gólu se dočkal až v 81' kdy zvyšoval na 1:4. V prvním poločase po Houskově centru Brom hlavou 1:1. Po rohu Dobala Vařil 1:2 . Ve druhém poločase měli domácí po rohu 100% šanci , ale Vachuta nás podržel. V 70' byl ve vápně faulován Dobal a Vařil z penalty dal na 1:3. Celé mužstvo zahrálo výborně.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] (84. P. Kolář [-] ) , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] , V. Ťupa [-] (61. J. Peterka [-] ) - T. Pěchota [-] , A. Staněk [-] (77. J. Psohlavec [-] ) , D. Kukrál [-] , D. Smrčina [-] - A. Rakovan [-] -

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , L. Mravec [-] (83. M. Šálený [-] ) , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , R. Štos [-] , P. Vařil [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (77. R. Šťastný [-] )

ŽK: 55. T. Fučík , 70. A. Staněk - 32. L. Mravec , 90. V. Dobal .
Hráči zápasu: J. Novák - J. Brom , J. Plojhar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - BOČEK Petr, SLEPIČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Tomáš Houska
Tip experta: výhra hostů

V Bernarticích nemůžu jinak než naší výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích