R. Horelica 11.
R. Brousek 90. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené, ale nakonec i bod pro Olešnici. Čtyrák tak soupeři na spodku tabulky neodskočil


Branky


11. R. Horelica , 90. R. Brousek (p.) - 22. F. Král , 59. L. Nečekal
22

Souboj týmů, které dosud získaly jedinou výhru. Olešnice se Čtyřmi Dvory se tak usadily na spodku tabulky. A zůstalo při tom i po vzájemném duelu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Souboj týmů ze samého chvostu tabulky začal lépe pro domácí. V 11. minutě se po rohovém kopu Piláta nemýlil hlavou Horelica – 1:0. To hráče Olešnice zřejmě uchlácholilo a nechali soupeře dostat se do hry. Čtyři Dvory hrozily zejména z rohových kopů a ve 22. minutě se po skrumáži na malém vápně prosadil Král, který ránou vyrovnal – 1:1. Do konce poločasu se moc nestalo a do šaten se tak mířilo za nerozhodného stavu.

 

Druhý poločas

Druhý poločas začal lépe pro Čtyři Dvory, kteří měli více ze hry a kombinačním fotbalem se dostávali do protiútoků. Jeden takový vyřešil ranou z velkého vápna Nečekal, který poslal hosty poprvé v utkání do vedení – 1:2. Poté už se na hřišti slovy domácích vyznamenal hlavní rozhodčí Jarolím, který v 71. minutě po souboji domácího Šafránka s hostujícím Nečekalem, nejprve váhal, co se vlastně stalo, a po dlouhém váhání neváhal a vytasil žlutou kartu pro domácího plejera. Ten, jelikož už na svém účtu jednu kartu měl, musel předčasně do sprch. Nutno říci, že tato karta byla přísná. Po různých dohadech a postrkování se hra dostala znovu do tempa. Domácí, kteří neměli co ztratit, vrhli všechny síly do útoku a hnali se za vyrovnáním. V 80. minutě nastřelil ruku hostujícího hráče v pokutovém území jeho spoluhráč, sudí Jarolím situaci jako penaltu neposoudil. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, fauloval nesmyslně hostující obránce v pokutovém území Bahenského a tentokrát rozhodčí Jarolím neváhal a ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil zkušený Brousek a ranou k tyči vyrovnal na konečných 2:2. V 95. minutě musel do sprch i další domácí hráč, tentokrát střelec branky Horelica, který byl dle Olešnických faulován, rozhodčí ale zákrok posoudil jako faul od něho. To se Horelicovi nelíbilo a po spršce ostřejších slov musel také ze hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Těžko hodnotit toto utkání. Je to po Velešíně další soupeř, se kterým jsme chtěli vyhrát, ale hrajeme připosraně a bojíme se. Pak nás sudí pošle do deseti a začneme hrát. Nechápu. Takhle musíme hrát celý zápas, hlavně doma!! Bojíme se udělat chybu, protože nás soupeř ztrestá, tak to hrajeme příliš alibisticky. Myslím si, že je třeba hrát tak, jako posledních 20 minut, pak to půjde. Navíc jsme přišli o dva hráče, kteří dostali červenou kartu, což je pro nás také velká rána. Sice jsme vyválčili bod, ale to je pro nás bohužel málo. Za hráče zápasu zvolím Romana Brouska, který hru oživil a v 90. minutě vyrovnal z penalty.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Tomáš Tengl (hráč): Soupeře jsme přehrávali, zahodili několik šancí. Je to pořád dokola několikátý zápas. Uděláme hrubé chyby a místo abychom vyhráli o dvě a více branek, ztrácíme zbytečně body. Vím, že to prolomíme, nehrajeme špatný fotbal. Musíme být trpěliví a věřit, že se to povede v sobotu s Vimperkem.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , P. Fiala [-] (25. R. Brousek [-] ) , B. Bahenský [-] , A. Pilát [-] , O. Husa [-] , F. Faktor [-] (67. J. Řepa [-] ) , R. Horelica [-] , F. Šafránek [-] , M. Koktavý [-] (77. J. Lust [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Maruška [-] - F. Král [-] , V. Slepička [-] , P. Váňa [-] , M. Rachač [-] , L. Nečekal [-] (72. D. Sobolík [-] ) , T. Tengl [-] (78. T. Dubský [-] ) , P. Janeček [-] , M. Pavlík [-] , M. Matušek [-] , L. Hofmann [-] (85. D. Čermák [-] )

ŽK: 61. R. Horelica , 64. F. Šafránek - 30. V. Slepička , 90. D. Čermák . ČK: 71. F. Šafránek , 90. R. Horelica .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Jarolím Jiří - TŮMA Vítězslav, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jiří Benedikt
Tip experta: výhra hostů

Věřím hostům. Budou o gól šťastnější a vyhrajou.

Tip: výhra hostů