0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín poslal Sousedovice v tabulce pod sebe. Střelec Šálek smeká před domácími fanoušky


Branky


21

Souboj tabulkových sousedů pro sebe urvali hosté ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal dost nervózně, čekal se vyrovnaný průběh, kdy obě mužstva měla stejný počet bodů a nikdo tak nechtěl udělat chybu. Zápas se hrál za krásného počasí a když se soupeři otrkali, muselo utkání všechny aktéry i přítomné bavit. Úvodní šanci si ale hned po pár vteřinách připsal Glazunov. Domácí se snažili hrát na rychlé brejky, hosté zase sázeli na kombinační hru. Obrany ale fungovaly pozorně, náznaky šanci byly na obou stranách, ale nepřesná zakončení změnu skóre zařídit nemohla. Domácí mohli přece jen jít do vedení, když měli největší šanci poločasu, ale sólo na brankaře domácí Vojtíšek špatně vyřešil a Ottenschläger soupeře skvěle vychytal.

 

Druhý poločas

Druhý poločas byl daleko záživnější a hra se přelévala nahoru dolů. Hosté v 58. minutě udeřili, když Šálek dostal krásný míč za obranu a vybíhající brankář se marně natahoval na střelu po zemi k tyči a hosté vedli 0:1. A po čtyřech minutách rozhodli Velešínští o své výhře, když po krásném Fišerově centru Grznárik v náběhu nastavil nohu a bylo to 0:2. Domácí museli hru otevřít, měli k dispozici hodně rohů, ale jejich zakončení byla nepřesná nebo pozorně odvrácena obranou hostí. Po jednom centru Sousedovic zazvonilo břevno na hostující bráně, ale domácím se prostě v sobotním mači nepodařilo dotlacit míč za brankovou čáru. Hosté mohli klidně přidat tři branky, ale brejky také nevyřešili dobře, takže Velešín si odváží důležité tři bodíky do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jiří Slabý (trenér): Hrál se bojovný, vyrovnaný zápas v poli, který přinesl na naší straně víc gólových příležitostí, bohužel nejsme schopni ani ty tutové proměnit, a tak rozdáváme další domácí body, příležitosti - hned v 1. minutě šel M.Glazunov z boku sám na golmana, ten ho vychytal, v 5. minutě měli hosté nepřímý kop z 10 metrů - i s 4 opakovanými střelami jsme si poradili, v 8. minutě Glazunov nepřehodil v dobré pozici golmana, v 44. minutě šel po kolmici sám Vojtíšek, ale branku na první tyči netrefil. Po přestávce se opakoval tlak , jako proti Vodňanům, během 5 minut tentokrát 3 šance nevyužity - Duba břevno, následně z rohu Benedikt hlavou nad a Zoubek stříleným centrem našel Glazunova, v brance to neskončilo, zato hosté v 57. minutě po krásné kombinaci nás trestali 0:1. V 59. minutě se po sóle neprosadil ani Zoubek, v 60. minutě nepřehodil golmana z vápna Linhart, v 62. minutě po pravé straně opět udeřili hosté 0:2 a to nás zlomilo. Při snaze snížit a přeskupení našich řad se jen díky Hrachovi, který dvakrát zasáhl na poslední chvíli po padesátimetrových sprintech, skóre neměnilo, a když se do branky v 88. minutě nevešla ani hlavička Benedikta, hosté slavili.

FC Velešín
Stanislav Šálek (útočník): Chtěl bych poděkovat domácím fanouškům, protože jsem nikde ještě nezažil, aby si s námi podali na konci zápasu ruce a řekli, že jsme zaslouženě vyhráli. Velkej respekt má u mě tým Sousedovic, krásné prostředí.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Glazunov [-] , F. Duba [-] , P. Masák [-] , J. Hrach [-] , D. Horňák [-] (68. D. Marcinko [-] ) , P. Vojtíšek [-] , O. Brynda [-] , J. Benedikt [-] , D. Zoubek [-] , M. Linhart [-] (78. V. Křížek [-] )

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - D. Přibyl [-] , J. Šváb [-] , T. Jirský [-] - J. Grznárik [-] , F. Zimek [-] , P. Fišer [-] , T. Pomije [-] - S. Šálek [-] - R. Holý [-] (31. T. Semerád [-] ) , J. Mikeš [-] (78. T. Čulík [-] )

ŽK: 4. J. Šilhan , 24. M. Linhart - 21. T. Jirský .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - JAROLÍM Jiří, HUČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:05

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jiří Benedikt
Tip experta: výhra domácích

Uděláme vše, aby body zůstaly doma!!! Střelecké kopačky obuje náš kanonýr Milan Glazunov :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích