1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kaplice zápas s Roudným i přes skvělý začátek nezvládla. Dvakrát vsítili Hála a Benda


Branky


2. F. Marek - 18. J. Hála , 23. M. Benda , 37. M. Benda , 51. J. Hála
19

Poslední zářijovou neděli Kapličtí před velice pěknou diváckou návštěvou hostili mladý ambiciózní celek Roudného. Roudné se oklepalo z domácí porážky a připsalo si cenný skalp. Celky se tak srovnaly na třinácti bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

. Zápas začal zhurta. Už ve druhé minutě se Malšané po ataku Gondeka zavánějícím faulem dostali do přečíslení, Goretki přihrál míč do vyložené šance Bendovi, tomu však včasným vyběhnutím šanci zmařil gólman Říha. Následoval protiútok, po spolupráci Lukáše Pulce a Vaniše zatáhl míč po levé straně Urazil, poslal do vápna přesnou přízemní přihrávku, kterou přesně k tyči uklidil František Marek – 1:0. Roudenští sestoupivší z krajského přeboru za nepříznivého stavu začali ukazovat svou nespornou kvalitu. Ve dvanácté minutě vyvezl míč středem Neckář, jeho střelu si gólman Říha pohlídal, když ji dokázal vyrazit. Na druhé straně po zpětné Markově přihrávce pálil jen nad břevno Divoký.

 

V osmnácté minutě bylo skóre vyrovnané. Hosté dostali možnost zahrávat přímý kop. K balónu se postavil Jan Hála a technická střela zapadla k levé tyči, když ne zcela dobře zafungovala kaplická zeď – 1:1. Domácím mohl vrátit vedení ve 21. minutě Štrbačka, který se dostal k hlavičce po Vanišově centru z pravé strany, ale exligový gólman Kučera svůj tým podržel, když míč vytěsnil na rohový kop. Domácí svou šanci neproměnili a nedlouho poté se vedení ujali Roudenští. Hála na levé straně našel Vlka, ten se dokázal uvolnit, přihrál po zemi před branku a Martin Benda zblízka otočil skóre ve prospěch hostů – 1:2.

 

Už v prvním poločase museli kvůli zdravotním problémům svých svěřenců do sestavy sáhnout oba dva trenéři. Nejprve v domácí sestavě nahradil Vaniše Pavel Pulec a chvíli poté v roudenské jedenáctce vystřídal Vlka Daniel Vogl. Ve 37 minutě se hostům podařilo vedení zvýraznit. Kapličtí zahrávali roh, míč se však zmocnil gólman Kučera, následoval dlouhý výkop, bránící Čutka hlavou poslal míč k vlastní brance, u balónu byl ovšem dřív než vybíhající Říha Martin Benda a po zemi poslal míč do sítě – 1:3. Hosté byli velice produktivní a především díky tomu odcházeli po prvním poločase do kabin s dvougólovým náskokem. 

Druhý poločas

Roudenským se pak na výbornou povedl i vstup do druhého dějství. Po šesti minutách hry se v šanci ocitl Goretki, proti Říhovi neuspěl, akce však pokračovala, na levé straně se Kadlec dokázal uvolnit, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího kapitána Jana Hálu, jenž míč uklidil bezpečně do kaplické svatyně – 1:4.

 

Kapličtí i za nepříznivého stavu bojovali o zkorigování skóre, ale proti dobře fungující obraně soupeře se do šancí dostávali jen velice obtížně. V 56 minutě střílel zpoza vápna po zemi mimo Micák. O chvíli později zahrával trestný kop z levé strany Marek, zadáci soupeře opomněli bránit Januru, který se osamocený dostal k hlavičce, poslal ji však jen do mís, kde byl připravený Kučera. Dvacet minut před koncem si kaplický gólman Říha poradil se střelou Goretkiho. O několik minut později se pak do šance dostal z levé strany Kadlec, Říha míč vytěsnil na tyč.

 

Branková konstrukce se poté rozezvučela i na druhé straně. Marek zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Tomáše Vávru, který napálil míč jen do břevna Kučerovy brány. Závěrečných deset minut se pak již jen dohrávalo. O vítězi bylo rozhodnuto. 

 

AUTOR: LIBOR GRANEC



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, brankový rozdíl je pro domácí možná až příliš krutý. Roudenští byli daleko efektivnější v koncovce a beze sporu předvedli svou kvalitu týmu, jenž ještě v červnu hrál krajský přebor.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - M. Hami [-] , V. Čutka [-] (46. P. Janura [-] ) , J. Štrbačka [-] (74. V. Kuchař [-] ) , J. Vaniš [-] (26. P. Pulec [-] ) , L. Pulec [-] , F. Marek [-] , M. Urazil [-] , P. Micák [-] , J. Divoký [-] (71. J. Fejtek [-] ) , J. Gondek [-] (55. T. Vávra [-] )

TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Benda [-] (85. D. Zíka [-] ) , M. Vlk [-] (30. D. Vogl [-] ) , D. Kodras [-] , P. Cepák [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] , A. Goretki [-] (78. M. Fatura [-] ) , J. Hála [-] , D. Hrouda [-] (61. M. Míča [-] )

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - VÍTEK Miroslav, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Karel Brůha
Tip experta: remíza

Šlágr kola! Oba týmy jsou ofenzivně laděni, což lze vidět po nahlédnutí do statistik. Roudné již nastřílelo 19 gólů a Kaplice jen o dva méně. V tomto mači očekávám velikou přestřelku a remíza 6:6 by nebyla žádným překvapením.