4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá smetla Velešín a poprvé v sezóně vyhrála na domácím hřišti


Branky


34. T. Pintér (p.) , 41. J. Carda , 72. S. Bukharin , 83. R. Lengyel
23

V Plané se utkaly dosud tříbodové celky, utkání ale jasně patřilo domácímu celku. Prosadili se čtyři různí střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Plánští ve svých dvou domácích duelech prohráli a inkasovali rovnou osm gólů, takže proti Velešínu si Pintérovi svěřenci chtěli spravit chuť. První půlhodina nabídla pár náznaků šancí, Velešín si to nejlepší ze svého výkonu v utkání vybral v rozmezí 10. a 20. minuty, kdy dokázal domácí celek zatlačit.,

 

Poprvé se skóre měnilo ve 34. minutě. Velešín ztratil míč uprostřed hřiště, když nepovedenou přihrávku zachytil Tomáš Pintér. Ten rychle adresoval míč na Samka a rychlý krajní záložník neváhal s postupem do vápna. Přibyl se mu ale po zasekávačce nešikovně postavil do cesty a sudí Kříž měl jasno - penalta. T. Pintér desítku s přehledem proměnil. Falta, který si odbyl svou premiéru ve velešínském dresu, neměl šanci zasáhnout.

 

Do půle už vedli domácí o dvě branky. To Plánští vedli akci po levé straně, Kořínek předal míč Lengyelovi, který posléze nabil na střelu Falcovi. Faltu zachránila tyč a hosté raději uklidili míč na roh. A po něm už udeřilo. Samek našel Cardovu hlavu a vysoký útočník usměrnil míč na zadní tyč.

 

 

 

 

Druhý poločas

Velešín neměl v sobotním zápase síly na zvrat a domácí si ve druhé půli došli pro pohodovou výhru. Přidali ještě dva další góly. V 72. minutě si střídající Bukharin naběhl na přesný pas O. Hotového a na zadní tyči uklidil míč nekompromisně do brány - 3:0.

 

Poslední zápis patřil Lengyelovi. Po vysokém nákopu do vápna se nejlépe ze všech zorientoval Píchal a hlavou posunul balón k jednomu z plánských čtyřicátníků. Lengyel ještě na velkém vápně udělal kličku hostujícímu obránci a levou nohou míč uklidil křížem na zadní tyč - 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Jsme rádi, že jsme konečně doma získali 3 body a snad trošku potěšili naše fanoušky čtyřmi góly. Gólů jsme nakonec mohli dát mnohem víc, ale nedokázali jsme zachovat klid v koncovce a trochu si vylepšit skóre. Na druhou stranu i soupeř měl v první půli nějaké šance za stavu 0:0. Také jsme žádný gól neobdrželi a konečně uhráli zápas s nulou vzadu. Teď nás čeká Roudné a věřím, že to bude dobré utkání a nějaký ten bod si od nich přivezeme. Dneska dobře zahrála celá středová osa týmu, od obrany až po útok.




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] (60. S. Bukharin [-] ) , D. Samek [-] (73. M. Píchal [-] ) , J. Lašák [-] , J. Pintér [-] (15. J. Szabó [-] ) , D. Kneys [-] , T. Pintér [-] (76. J. Šteyer [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] (69. L. Balogh [-] ) , J. Falc [-]

FC Velešín
J. Falta [-] - V. Biňovský [-] , K. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , D. Přibyl [-] - M. Špát [-] (84. L. Kysela [-] ) , F. Zimek [-] , P. Fišer [-] (90. P. Škuta [-] ) - S. Šálek [-] - T. Čulík [-] , J. Banachevič [-]

ŽK: 29. D. Kneys , 88. L. Balogh , 89. J. Šteyer - 88. K. Zatloukal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VICAN Miroslav, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kluci z Plany vyhrajou...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Ondřej Rod
Tip experta: výhra domácích

Planá si doma s nováčkem soutěže poradí a připíše si první domácí výhru v nové sezóně.