4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

7.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany nedaly Jindřichovu Hradci šanci


Branky


25. M. Krůta , 43. L. Brotánek (p.) , 55. K. Kvěch , 70. D. Krůta - 33. B. Abderrabi
31

Těžké utkání čekalo na Jindřichův Hradec, pro který je každý bod zlatý. Na hřišti Sedlčan mohli jihočeši jen překvapit, což se díky dobrému výkonu domácích nestalo a Tatran se tak nadále drží v boji o ty nejvyšší patra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran si vzal vedení zpátky

Od samého začátku měli více ze hry domácí, což také vyjádřili šancemi. Poprvé to zkoušel Krůta, ale zařízení netrefil. Do podobných míst mířil i Čejda. Na druhé straně nevyužili hosté standardní situace, a tak se hrálo i nadále bez branek. První zákrok si připsal Hulík, který vyrážel střelu Repetného na přední tyč. Střela Čipery také síť nerozvlnila. Skóre se měnilo ve 25. minutě, když si míč vyměnil Kvěch s Dvořákem a z jejich práce těžil M. Krůta krásným lobem přes Hulíka - 1:0.

 

Krátce poté mohlo být srovnáno, ale Glogara zachránila tyč a následný odkop z brankové čáry patřil D. Krůtovi. V další šanci neuspěl Kvěch, a tak udeřilo ze strany jihočechů. Po půl hodině hry dostal až příliš prostoru Bachir a bylo srovnáno - 1:1. Hosté se penalty nedočkali, domácí ano. Dvořák vnikl do šestnáckty a byl faulován. Míč si na penaltový puntík postavil spolehlivý exekutor Brotánek a vrátil Tatranu vedení - 2:1.

Domácí si vítězství pohlídali

V prvním poločase hosté ještě kousali, v tom druhém už nikoliv. Byl to právě Tatran, který na hřišti dominoval a vedení si pěvně držel. Gólově se prosadil po Soldátově nahrávce Kvěch - 3:1. Nutno říci, že Kvěch měl šanci klidně na hattrick, ale ve svých příležitostech nebyl úplně přesný, podobně tomu bylo i u Dvořáka, který si mohl připsat také gól. V 70. minutě se tak alespoň zapsal znovu mezi asistenty, když vybídl D. Krůtu krásnou narážečkou k další brance - 4:1. Skóre mohl navýšit ještě Soldát, ale mířil do Hulíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Po celou dobu zápasu jsme herně dominovali a odpovídá tomu i výsledek. Šance jsme měli i na další branky. Bylo by taky super, kdyby se nám podařilo udržet vzadu čisté konto.

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: Utkání se nám vůbec nepovedlo, domácí naprosto zaslouženě vyhráli. Od začátku šli přímočařeji za vítězstvím než my. Na divizi to bylo slabší utkání. Mohli jsme v zápase kopat i penaltu, kdy zahrál domácí hráč na brankové čáře rukou, ale nestalo se tak. Dopředu jsme nebyli tak nebezpeční, Hulík ještě další dvě šance chytil.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Čipera [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , M. Dvořák [-] , D. Krůta [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Janák [-] , M. Scoarnec [-] , J. Kubín [-] , L. Králíček [-] , T. Jindra [-] , M. Völfel [-] , B. Abderrabi [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , M. Škoda [-]

ŽK: 80. L. Brotánek - 29. T. Jindra .
Hráči zápasu: J. Repetný , M. Dvořák , D. Krůta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šlajs Jakub - DUDA Miroslav, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích