1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Divize B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlaté dva body, libují si v Rakovníku. Dobříš přišla o výhru v 90. minutě


Branky


10

Hráči Tatranu odjeli na hřiště poslední Dobříše s cílem bodovat. Vzhledem k průběhu zápasu jsou pro Rakovník dva body velice cenné, když minutu před koncem zachránil alespoň penaltový rozstřel krásnou střelou z trestného kopu Petr Kučera. V následné penaltové loterii uspělo všech šest střelců Tatranu. V šesté sérii Petr Kabele vychytal soupeře a byly z toho dva cenné body pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Přestože, hlavně ve druhé půli, měli dobříšští více ze hry a vypracovali si i více šancí, nakonec gólem v závěru přišli o první tři body. Opět se ukázala neschopnost hráčů v zakončení akcí a nedotažení slibných příležitostí do konce.

 

V první půli domácí hráči často pronikali po křídlech, ale jejich centry končili obvykle u hráčů hostů. První šanci Dobříše zmařil Maryškovi včasným výběhem gólman Kabele. Střelu Puchmajera pak stačili obránci tečovat na roh a po jeho zahrání v dobré pozici mířil vedle branky Soukup. Střelu Procházky vyrazil rakovnický gólman a dobříšský Junek dorážel jen do těla brankáře. Na druhé straně po úniku po pravé straně přestřelil zblízka branku jeho rakovnický jmenovec. Vzápětí Kabele vyrazil střelu Maryšky a domácí Junek přehodil opuštěnou branku. Nad brankou skončil i pokus Soukupa a Maryškovu střelu vyrazil brankář na roh.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

I úvod druhé půle patřil domácím. Kozohorský střílel z úhlu do gólmana, nikdo však míč nedorazil a Junek branku netrefil. Hostující Kučera střílel nad branku, u domácích  střelu Puchmajera zablokoval protihráč a Maryškovi zabránil ve skórování opět rakovnický strážce branky. Hosté hru na chvíli vyrovnaly, ale z přímého kopu se neprosadil Kučera a nad branku hlavičkoval Hradecký. Deset minut před koncem zahrával V.Šrain přímý kop ze čtyřiceti metrů a míč prošel přes několik hráčů až do sítě. Vzápětí mohl rozhodnout Maryška, obešel gólmana, ale jeho střelu stačil z brány vykopnout. Po rohu V.Šraina hlavičkoval Talůžek do Kabeleho a po akci Procházky minul branku Matějka. Těsně před koncem však rozhodčí odpískal faul před hranicí „velkého vápna“ a Kučera z přímého kopu ze sedmnácti metrů zhatil naděje domácích na tři body.

Hosté berou bonusový bod

Penaltový rozstřel rozhodla až šestá série. Do té doby hostující Verner, Rothe, Kinsley, Hradecky a Kučera a domácí Machač, Pokorný, V. a J. Šrain a Fic byli úspěšní. Penaltu proměnil i hostující Vecka, ale Matějkovu střelu vystihl brankář Kabele.   



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , V. Machač [-] , R. Talůžek [-] - O. Soukup [-] (90. A. Petrlík [-] ) , P. Junek [-] (77. M. Matějka [-] ) , O. Puchmajer [-] (67. J. Šrain [-] ) , D. Pokorný [-] , V. Kopečný [-] (54. P. Kozohorský [-] ) , V. Šrain [-] - Š. Maryška [-] (87. Z. Fic [-] ) -

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - V. Hradecký [-] , T. Borák [-] , P. Vecka [-] , P. Junek [-] , L. Hrobník [-] (74. T. Rothe [-] ) , P. Kučera [-] , A. Nesládek [-] (64. K. Omovie [-] ) , M. Verner [-] , J. Bredler [-] , E. Stojka [-]

ŽK: 55. R. Talůžek , 60. V. Šrain , 73. P. Kozohorský - 1. T. Borák , 78. J. Bredler .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, KOŽÁR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza