R. Josefík 12.
M. Vrága 59. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyškov smazal dvougólovou ztrátu


Branky


12. R. Josefík , 59. M. Vrága (p.) - 75. F. Smrčka , 78. L. Hanuš
11

Uherský Brod vedl nad Vyškovem už 2:0. Jenže vedení neudržel a získal jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změny v kádru

Fotbalisté Vyškova vstoupili do podzimní části Moravskoslezské fotbalové ligy bez dvou klíčových hráčů. Trenérovi Janu Trousilovi se už nehlásili exligový Haris Harba ani Lukáš Lahodný. Oba odešli k lídrovi soutěže Blanska. Místo nich však přivítal bývalý stoper ve svém celku další velké jméno. Bývalého ligového útočníka Michala Ordoše, který na podzim působil právě v Blansku.

Ale jeho angažmá ve vyškovském celku nezačalo nejlépe, protože on a jeho spoluhráči v Uherském Brodě brzo prohrávali. Domácí hráči totiž vybojovali míč u vlastního pokutového území a následně přišel dlouhý křížný míč. Tam si Kopilec poradil s dvěma protihráči a následně našel centrem přesně hlavu Robina Josefíka, který si zaběhl za obranu a úplně osamocený poslal míč s přispěním tyče do brány.

Smazání manka

Ve druhém poločase chyboval v rozehrávce hostující Krejčí a brankář Štěpán Spurný zastavil útočícího hráče pouze za cenu faulu. Viděl žlutou kartu a musel čelit pokutovému kopu. K němu se postavil Michal Vrága a bezpečně jej proměnil, když poslal vyškovského brankáře na druhou stranu.

Zdálo se, že si domácí připíšou tři body. Jenomže patnáct minut před koncem přišel centr z levé strany a míč se odrazil k Filipu Smrčkovi, který téměř z brankové čáry dorazil míč do sítě a vykřesal naději. O tři minuty později bylo vyrovnáno. Po rohovém centru se nejvýše dostal Ladislav Hanuš a hlavou stanovil konečné skóre 2:2.

Vyškov je v tabulce desátý a jeho dnešní soupeř na čtrnáctém místě.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrůšek - trenér Uherského Brodu: Jsme zklamaní, ale soupeř nás v některých fázích zápasu přehrával. Měl silné standardní situace. Bod je asi spravedlivý.

MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Herně jsme obstáli. Měli jsme převahu a myslím si, že jsme si zasloužili více než jen bod za remízu 2:2. Na druhou stranu jsme ale prohrávali 2:0 a vzhledem k tomuto faktu a průběhu utkání jsme za ten bod rádi a je pro nás dobrý. Oni bránili a my jsme zbytečně stříleli z velké vzdálenosti. Měli jsme hrát více po krajích a méně středem.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - L. Nevařil [-] , M. Flasar [-] , F. Košák [-] , M. Vrága [-] - M. Malenovský [-] , R. David [-] , A. Kopilec [-] (75. V. Dolina [-] ) , M. Mančík [-] (81. P. Šmatelka [-] ) - M. Janša [-] (43. M. Váňa [-] ) , R. Josefík [-] (87. M. Pochylý [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - L. Hanuš [-] , F. Smrčka [-] , D. Němeček [-] , J. Krejčí [-] - R. Křivánek [-] , M. Klesa [-] , M. Sečkář [-] (71. J. Oulehla [-] ) , D. Moučka [-] - D. Nieslanik [-] (59. T. Langer [-] ) , M. Ordoš [-]

ŽK: 77. M. Mančík , 77. F. Košák , 92. M. Váňa - 58. Š. Spurný , 62. J. Krejčí , 87. F. Smrčka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Machač Lukáš - PFEIFER Michal, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Domácí počítají ztráty, naopak Vyškov posílil o dalšího skvělého hráče, takže to vidím na výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra domácích