2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice otočily v závěru zápasu


Branky


11

Dobroslavive dvakrát vedly, ale z výhry se nakonec radovaly Jakartovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Dobroslavice si pro svou okresní derniéru pozvaly na své hřiště mužstvo z Jakartovic, které už po minulém kole bylo zachráněno. Zápas celků ze spodku tabulky začal ve velkém horku hodně ospale a první čtvrthodina zápasu divákům nic moc extra nenabídla. Po čtvrthodině hry se po chybě hostů zmocnil balonu ve středu hřiště Stupka a propagační střelou zpoza velkého vápna zaskočil brankáře Hrušku – 1:0. Jakartovice vyrovnaly ve 33. minutě, když skákavou střelu Mičky ještě tečoval mimo dosah brankáře Vajdy domácí hráč – 1:1. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo a obě mužstva šla do kabiny za nerozhodného stavu. 

Jakartovice otočily v záveru

Začátek druhého poločasu byly aktivnějšm týmem Jakartovice. Šance Sváčka a Urbana však zůstaly nevyužity. Proto se v 66. minutě ujaly Dobroslavice znovu do vedení, když se k míči dostal Osmančík, který pronikl do velkého vápna, nasadil kličku obránci a střelou z úhlu procedil míč na přední tyči do sítě – 2:1. O sedm minut později dostal Urban míč mezi dva hráče a střelou z hranice velkého vápna nedal brankáři Vajdovi šanci – 2:2. Tři body hostům vystřílel tři minuty před koncem zápasu po nahrávce Sváčka Urban, který přeloboval vyběhnuvšího brankáře domácích – 2:3. V závěru zápasu si už Jakartovice tři body udržely a poslaly tak Dobroslavice hrát po dvou letech třetí třídu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Zápas hraný v úmorném horku zvládly lépe Jakartovice. Pro náš tým by to byl i tak poslední zápas v soutěži, neboť nás některé skutečnosti nutí jít hrát opět prales. Pro mě s Tomášem Vovesem to bylo na nějaký čas poslední utkání v dresu Dobroslavic. Klukům děkujeme za všechny tři sezóny a dobroslavickému fotbalu přejeme vždy jen to nejlepší!

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Prvních patnáct minut bylo vyrovnaných a ospalých. Pak jsme po naši chybě inkasovali. Do poločasu jsme ale dokázali srovnat. Druhý poločas jsme začali lépe, ale po naší chybě jsme inkasovali branku. V závěru jsme to ještě ale otočili v náš prospěch. Uvidíme co bude dál, musíme to doplnit pěti hráči, jinak to nemá význam.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , J. Osmančík [-] , J. Stupka [-] , V. Chromečka [-] , T. Pučan [-] , P. Lukáš [-] (58. D. Tůma [-] ) , T. Krejčí [-] , D. Bochňák [-] , M. Knopp [-] (52. P. Tůma [-] ) , D. Pavelek [-]

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - L. Martinka [-] (46. O. Šimon [-] ) , M. Samson [-] , R. Holub [-] , P. Heinzke [-] , D. Filip [-] , M. Poštulka [-] , R. Mička [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

ŽK: 65. J. Barát , 82. P. Heinzke .
Hráči zápasu: J. Osmančík - R. Urban , P. Heinzke , M. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JINDRA Pavel (N), JANECH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra hostů

Vcelku vyrovnaný zápas skončí vítězstvím hostů, kteří si nenechají v Dobroslavicích ujít body.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Pokud se chtějí Dobroslavice zachránit, tak musí vyhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů