Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice v Traverza aréně vedly, domácí ale překvapení kola odmítli


Branky


28. D. Bechner , 38. J. Sláma , 47. J. Sláma (p.) , 52. D. Rais , 68. D. Bechner , 73. D. Minařík , 78. A. Vitner - 10. J. Daniš , 76. J. Daniš
15

Při pohledu na tabulku byl favorit znám. Kolešovicím se nedaří a nic nenapovídalo tomu, že by se to zrovna ve Hředlích mohlo změnit. Daniš sice poslal svůj tým do vedení, domácí ale utkání otočili a opět si s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Kolešovic

Od začátku zápasu bylo vidět, že domácí počítají s jasným vítězstvím. Bechner ve své šanci místo zakončení volil nahrávku na Slámu, kterého vychytal Hornof. Machovský šel po vysunutí A. Vitnerem sám, ale v nájezdu na brankáře mu byla branka malá. A když se nepodařila zeleno-bílým ani standardka, tak přišel trest v podobě rychlého brejku, na jehož konci byl s přesným zakončením Daniš - 0:1.

 

V Traverza aréně tak příchozí diváci byli svědky překvapivého vedení. Hosté se soustředili na obrannou fázi a na brejky, z dalších takových ale nic vážného nebylo. Hředle působily až moc laxně, stejně tak si vážily svých šancí. Stav utkání srovnal po kombinační akci tvrdou ranou Bechner - 1:1. I nadále chodili domácí do šancí, ale vždy tomu něco chybělo. Kolešovice se držely a bojovaly, přesto skončil další gól v jejich síti, kdy se individuální akcí blýskl Sláma - 2:1. Stejný hráč také zakončil první půli pěknou střelou těsně vedle.

 

Hředle začaly hrát

Že to na body nebude poznaly Kolešovice hned po dvou minutách od začátku druhého dějství. Sláma vyslal Bechnera a ten byl nedovoleně zastaven ve vápně Barthelem. K penaltě se postavil Sláma a nemýlil se - 3:1. Krátce poté vyrážel roh Hornof, míč ale skončil na kopačce svátečního střelce Raise a ten měl snadnou úlohu - 4:1. Skóre mohlo být navýšeno, dvěma pěknými nahrávkami se blýskl Bechner, ale spoluhráči jeho nabídky nezužitkovali.

 

Tentýý hráč to poté zkoušel sám, jeho prudkou ránu ale Hornof zlikvidoval. Domácí si vytvářeli hodně příležitostí a na hřišti dominovali. Gólová byla až akce A. Vitnera, který se uvolnil po lajně, našel Bechnera a ten s přehledem zakončil - 5:1. Mezi střelce se zapsal také Minařík, když využil rychle rozehraného rohu T. Vitnera - 6:1. Z ojedinělé a také první šance druhého poločasu vykřesal nejvíce, co mohl, Daniš - 6:2. Závěr utkání nabídl asistenční oplátku Bechnera na A. Vitnera, který uzavřel gólový účet - 7:2.

 

Zápas nabídl další příležitosti, ale poslední desetiminutovka gólově zaplakala. Minařík s Machovským branku minuli o kousek, Bechner nevyřešil ideálně početní výhodu při brejku a na druhé straně byl v zápřahu také Malinovský, když zlikvidoval standardku Bureše, který to na hředelského brankáře zkoušel znovu, ale bez úspěchu.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Před šlágrem kola, který odehrajeme příští týden na půdě lídra tabulky v Lubné, jsme doma proti ČLK splnili pouze povinnost. Ovšem s výkonem, který jsme předvedli zejména v první půli, bychom proti silnějším soupeřům nemohli uspět.

Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Podařilo se nám dát první gól, ale soupeř dvěma hezkými trefami vývoj otočil. Ve druhém poločase jsme brzce inkasovali z penalty a poté nás Hředle tlačily. Myslím si, že jsme neodehráli špatný zápas a rozhodně jsme soupeři nedali nic zadarmo.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Čuda [-] (46. D. Brož [-] ) , T. Čuda [-] , V. Hladký [-] (70. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Somol [-]

Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - J. Bureš [-] , J. Ritter [-] , J. Daniš [-] , J. Holeček [-] (66. L. Suchánek [-] ) , D. Polánek [-] , P. Barthel [-] , M. Holeček [-] , J. Herink [-] , O. Ridzoň [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 42. P. Barthel .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: VRUBEL Marek - MINAŘÍK Hanuš (N), KOZLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Musíme vyhrát a v zápase budeme střelecky při chuti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích