D. Mrázek 10.
D. Mrázek 90. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Rynholci rozhodla penalta v poslední minutě


Branky


10. D. Mrázek , 90. D. Mrázek (p.) - 5. R. Polášek
15

Rynholec je na dobré vlně, což dokazuje i na hřišti. Nyní to mohl předvést proti Olešné, která zajížděla na umělou trávu Baníku. K vidění byly dva rychlé góly a když to vypadalo, že se půjde do penalt, získali domácí penaltu a mohli se radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly na obou stranách

Olešná šla do rychlého vedení, kdy se z přímého kopu trefil R. Polášek. Haužvic se míče dotkl, vytěsnit z branky ho ale nedokázal - 0:1. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno, když se trefil Mrázek - 1:1. Ve zbytku prvé půle si oba celky vytvářely slibné šance, další gól ale už nepadl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Rozhodla poslední minuta

Do druhé půle šly oba celky s jasným cílem. Oba chtěly strhnout vítězství na svou stranu, vytvářely si šance, ale proti byl jak Haužvic, tak i Kollmann, který zaskočil za Fiedlera. Domácí brankář měl dobře postavenou branku, zachránilo ho v jednom případě břevno. Rynholec postupně zvyšoval svůj tlak. V poslední minutě se rozhodlo o osudu utkání. Do vápna si to namířil Stránský, který byl dle všemi dobře známého sudího Kindla nedovoleně atakován. Mrázek udržel pevné nervy a nemýlil se - 2:1.

 

Galerie od Rudolfa Sládka.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: V utkání bylo k vidění spoustu gólových šancí, my jsme jich měli daleko více, bohužel jsme opět zahazovali jednu za druhou. Zápas nakonec rozhodla penalta v 90. minutě, kdy hostující hráč fauloval Stránského. Z našeho pohledu to penalta byla jasná, ale chápu i naštvání hostů, jelikož prohrát z penalty v poslední minutě je vždy smolné. Je super, že si zahráli i hráči, kteří tolik nenastupují.

FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: Dali jsme rychlý gól z přímáku a myslím si, že první poločas byl vyrovnaný. Oba týmy měly šance. Druhý poločas už byl lepší soupeř, šance si ale vytvářely oba týmy. Pak přišla v poslední minutě taková penalta - nepenalta, kontakt tam byl, ale na odpískání v poslední minutě, no nevím. V zápase byly daleko horší zákroky než tento.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pozníček [-] , V. Petrus [-] (36. T. Stránský [-] ) , J. Matějka [-] (62. M. Wittmayer [-] ) , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] (62. D. Jirava [-] ) , T. Měsíček [-] (85. P. Fonod [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Chvaščák [-] (51. L. Skalák [-] )

FC Olešná
P. Kollmann [-] (74. R. Topinka [-] ) - M. Vodrážka [-] - L. Helebrant [-] , V. Holík [-] (46. M. Sládek [-] ) , J. Procházka [-] , F. Blecha [-] , R. Polášek [-] , A. Hlavsa [-] , Z. Přibík [-] , J. Černý [-] , K. Ivančík [-]

ŽK: 71. L. Skalák - 62. J. Procházka .
Hráči zápasu: D. Mrázek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kindl Adam - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Rynholec je rozjetý a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích