Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany pokazily domácím derniéru na vlastním hřišti


17

Kouřimští dokázali po přestávce stáhnout náskok soupeře na jediný gól, ale další šance na rozdíl od hostů neproměnili a svůj poslední domácí zápas pokazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakorky byly efektivnější

Kouřim a Krakovany, dva týmy, které jaro nepotkalo v optimální formě, se potkaly na kouřimském place. Obě mužstva na tom byla před utkáním bodově stejně a hrálo se tedy o to, kdo poskočí výše.

A byli to Krakovanští, kteří byli hladovější po úspěchu. Už ve druhé minutě vystihl Špinka rozehrávku soupeře, pelášil sám na Havránka, ale střelu poslal nad bránu. Ale o čtyři minuty později se už hosté mohli radovat. Špinka podstoupil hlavičkový souboj v šestnáctce, míč se odrazil k Jiřímu Oberreiterovi a ten dělovkou rozvlnil síť za zády domácího gólmana – 0:1.

Kouřimští sice hrají více s míčem, ale šancí si tvoří více hosté. Bohužel neproměňují a tak stále svítí na ukazateli stav 0:1. Až dvě minuty před přestávkou zahrávají hosté trestný kop, Kozel centruje na přední tyč, míč se odráží k Janu Špinkovi, který ho levačkou uklízí do brány – 0:2.

Kouřimští dokázali překonat Douděru jen jednou

Kouřim po pauze zapnula na vyšší obrátky. Vypracovali si sérii rohových kopů, ale zakončení se nedařilo a nebo byl proti vynikající Douděra. Až po hodině hry se po kombinaci dostal míč k Romanovi Světničkovi, ten v důrazném souboji přetlačil Tlučhoře a do protipohybu krakovanského brankáře snížil na 1:2. Nutno říct, že zaslouženě.

O dvě minuty později mohlo být dokonce srovnáno. Po dalším rohovém kopu hlavičkuje do odkrytého koutu brány Svoboda, ale v poslední chvíli se zjevila ruka Douděry a míč putuje na další rohový kop.

A když nedali domácí, dali hosté. Dostál z rychlého protiútoku vysunul za obranu Špinku, ten našel na penaltě volného Jiřího Oberreitera, který bodlem zvyšuje na 1:3.

Kouřimští zbraně nesložili, neustále se snažili překonat hostující obranu, ale skvělý Douděra držel hosty na vítězné vlně. Domácím nepomohlo ani vysunutí stoperů a naopak tím otevřeli zadní vrátka, čehož hosté využili. Nejprve Jiří Oberreiter zkompletoval hattrick po brejku a dvě minuty před koncem nádherně vysunul aktivní Kozel Aleše Dostála za obranu, Havránek jej fauloval a sám faulovaný nařízený pokutový kop proměnil na konečných 1:5.

Pro Kouřim je to možná krutá porážka, ale hosté byli efektivnější a hlavně měli Douděru.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Další nepovedený zápas za námi. Hosté byli efektivnější v zakončení, prakticky každá jejich šance končila gólem a bohužel jsme k tomu hodně přispěli zbytečnými fauly nebo ztrátami balónů v rozehrávce. Nás vychytal v několika šancích hostující brankář. Klíčový zákrok byl asi proti hlavičce Svobody z malého vápna za stavu 1:2, místo vyrovnání jsme za minutu z protiútoku dostali třetí gól. Hosté vyhráli zaslouženě, více bojovali a běhali.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Když jsme odjížděli do Kouřimi, bylo to, jak když táhneme z války. Narodilo se nám v týmu další miminko, takže játra opět dostala zabrat. Na hřišti jsme mákli a tři body vezeme zaslouženě domů. Snížek dával dobré průnikové přihrávky, naštěstí hráči Kouřimi toho nedokázali využít. My jsme hráli na brejky a ty se nám dařily. Lví podíl na třech bodech má brankář Douděra, který za stavu 1:2 chytil tutovou hlavu. Příští týden nás čeká derby s Žížalama a rozdáme si to o 7.místo v celkovém pořadí. Takže o zábavu bude postaráno.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - - M. Snížek [-] - J. Keltner [-] , R. Světnička [-] , M. Havránek [-] (78. J. Jirsa [-] ) , M. Tománek [-] , P. Jirků [-] (46. D. Procházka [-] ) , T. Dufek [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Hovorka [-] (46. J. Paclík [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - - Z. Vodvářka [-] , L. Neruda [-] , P. Strejcius [-] (86. O. Černý [-] ) , J. Oberreiter [-] , P. Kozel [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (78. V. Novotný [-] ) , L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-]

ŽK: 42. P. Jirků , 75. M. Havránek , 81. J. Keltner - 25. M. Kutil , 34. P. Kozel .
Hráči zápasu: M. Snížek - J. Oberreiter , Z. Douděra .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MACHÁČEK Ondřej (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Krutský
Tip experta: remíza

Toto je remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích