D. Jurka 45.
1:6
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz houževnatě vzdorovala favoritovi


Branky


45. D. Jurka - 17. M. Klička (p.) , 59. A. Krupka , 67. O. Pavelka , 70. O. Martínek , 87. A. Krupka , 90. D. Týma
18

Hpsté v utkání brzy vedli po penaltě, ale domácí srovnali gólem do šaten. Jenže po hodině hry se jejich hra rozsypala a Jestřábka už byla pánem na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jurka srovnal gólem do šaten

Zatímco domácí nastupovali k zápasu v kompletní sestavě ("Někteří hráči do utkání jdou se sebezapřením i přes zranění z předchozích zápasů", komentoval situaci domácí trenér David Šimůnek a doplnil: "Jde to zkusit i Pavel Topol, který je po plastice křížového vazu".), tak hostům chybělo několik pilířů základní sestavy. "Do základu stavíme spoustu mladých, z nichž většina už má nějaký zápas v tomto víkendu za sebou", objasnil situaci František Machurka.

 

Úvodní poločas byl ze strany hostů trochu rozpačitý. Kombinace vázla, přihrávky kazili a dávali tak prostor pro domácí borce. Ti se snažili hrát důrazně a hostující trenér několikrát hlasitě žádal reakci od rozhodčího. A protože komentáře Františka Machurky nebraly konce, byl dokonce v průběhu zápasu vykázán z lavičky.

 

Tvrdost se domácím nevyplatila už v sedmnácté minutě, kdy po faulu na Martínka proměnil bezpečně penaltu Miloslav Klička - 0:1. Pak se hrál neslaný, nemastný fotbal se spoustou chyb. Až v poslední minutě se opřel do míče Denis Jurka a poslal ho o tyč do sítě brankáře hostů - 1:1. Nutno říci, že hosté museli do brány poslat hráče z pole (Zdeněk Týma), protože gólman žádný k dispozici nebyl.

 

 

Jestřábka jako vyměněná

Hosté do druhé půle zpřesnili hru a výsledkem byly branky v síti domácích. Po hodině hry se sólovou akcí prezentoval Aleš Krupka - 1:2. Po deseti minutách poslal přesně na zadní tyč balón z trestňáku z velkého úhlu Ondřej Pavelka - 1:3.

 

Tyto branky zlomily odpor domácích, kteří zápas už jen dohrávali. K tomu přispěla i další nešťastná branka, kdy nepřesně rozehraný rohový kop vypadl gólmanovi a spadl na Ondřeje Martínka, od něhož se odrazil do brány - 1:4.

 

Na 1:5 zvyšoval stoper na výletě. Daniel Týma se dostal až za obranu domácích a mezi nohy Hrdinky zvýšil. Poslední slovo měl v poslední minutě ještě jednou Aleš Krupka, když obešel vše včetně brankáře a dával do prázdné - 1:6.

 

"Z minulosti tu nemám dobré jméno, ale to bylo... Mrzí mě, že se to přenáší i do současnosti, ale reagovat na tvrdou hru domácích jsem musel", vysvětloval po zápase František Machurka a se smíchem doplnil: "Asi nás chtějí otužovat, došla teplá voda."

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, hra se přelévala ze strany na stranu. Výsledkem byla remíza. Ve druhém jsme dostali zbytečný, smolný gól po standardce a to nás zlomilo. Chtěli jsme druhý poločas hrát důrazněji a s větším nasazením, ale bylo po plánech a soupeř byl pak už jasně lepší. Ještě bych se chtěl pozastavit nad zaujatým chováním pana Machurky, který od začátku zápasu naprosto zbytečně a urážlivě kritizoval hlavního rozhodčího. Svým chováním tak zápas hecoval a hráči se pouštěli do zbytečných diskuzí. Rozhodčí Karel Vyhnal naštěstí situaci s přehledem zvládl.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: V prvním poločase se nám vůbec nedařilo. Měli jsme plno absentujících a trvalo, než jsme se sehráli. Do druhé půle jsme chtěli hru zpřesnit, to se nám povedlo a přišly i pěkné branky. Mrzí mě atmosféra okolo zápasu, ale tak to prostě někdy chodí. K rozhodnutí sudího jsem se vyjádřit musel, jen chci podotknout, že vždy v rámci slušného vyjadřování.



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - D. Šír [-] , D. Jurka [-] , P. Topol [-] (72. J. Mučka [-] ) , T. Bílek [-] , J. Moravec [-] (52. V. Houžvička [-] ) , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] (65. M. Kubišta [-] ) , R. Nývlt [-] (84. J. Novák [-] ) , T. Černý [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Z. Týma [-] - F. Čáslavský [-] (68. T. Kubíček [-] ) , A. Hojda [-] , D. Týma [-] , O. Pavelka [-] , A. Krupka [-] , T. Robovský [-] (72. J. Věříš [-] ) , O. Martínek [-] (80. R. Dunka [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , M. Mikeš [-] (87. R. Bilik [-] )

ŽK: 27. T. Bílek - 26. O. Pavelka , 27. A. Krupka .
Hráči zápasu: O. Martínek , M. Klička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vyhnal Karel - ŠIMŮNEK David (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: výhra hostů

Jestřábka má celkem suverénní tým a Tuchoraz na ně doma stačit nebude. Ale Tuchoraz doma ještě za tři body nevyhrála a určitě bude chtít hosty potrápit. Na podzim vyzněl zápas jasně pro Jestřábku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů