Velim překvapení nedopustila


Branky


20

Velimští byli v utkání stoprocentním favoritem a po dvou tříbrankových poločasech si pohodlně došli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parní lokomotiva se pomalu přeměnila ve velimský rychlík

Áčko hrálo opět souběžně a tak nemohlo uvolnit ani jednoho z lavičky náhradníků. Béčku se opět zranil Čepelák a tak se trenér béčka Jirka Ptáček rozhodl povolat dva dorostence Němce a Nezavdala. Za áčko šel ještě na lavičku Kuchař. Všichni tři měli v nohách dopolední těžký zápas v Nymburku. 

 

Pokyn trenéra:“Vleťte na ně!“ Ale našim klukům chybělo letadlo. Do desáté minuty jsme viděli opatrnou pomalou hru. Naši kluci mi připomínali parní lokomotivu, která se také rozjížděla pomalu. Zřejmě jsem se zmýlil, naši si oťukávali soupeře a chtěli nalézt jeho slabiny a díry v obraně.

 

Přišla 11.minuta. Naši rozjeli od vlastní šestnáctky rychlou akci. Jehlička dostal do běhu míč, zasprintoval středem hřiště a uvolnil na levé straně volného, nabíhajícího levého obránce Lukáše Vlka. Lukáš sprintoval až na roh velkého vápna a prudkou střelou přes celou bránu k tyči nedal brankaři šanci - 1:0.

 

Už ve 12.minutě měli hosté šanci, ale výborný Svoboda míč vyrazil. Velimská rezerva pomalu a jistě zvyšovala tempo a převahu. Ve 25.minutě se zaskvěl Tomáš Němec. Jirka Nedbal předvedl pěknou individuální akci, vysunul T. Němce a ten neomylně skóroval - 2:0.

 

Ve 33.minutě to bylo 3:0. Lukáš Vlk prudce vystřelil, míč se odrazil k Marku Hrabalovi a ten míč poslal tam, kam patří, do branky. Hra se zklidnila a do poločasu se nic vážného nestalo.

 

Velim zvyšuje tlak, hostům docházejí síly

Od začátku druhého poločasu domácí postupně ovládli celé hřiště a měli jasnou převahu. Přicházejí další branky. V 62.minutě provádí L. Vlk trestný kop a Tomáš Němec hlavou zvyšuje na 4:0.

 

V 66.minutě provádí další trestný kop J. Nedbal a z jeho centru opět hlavou skóruje Aleš Jehlička - 5:0. Domácí zase postupně střídají další dva hráče. V 88.minutě zvyšuje po přihrávce M. Kosiny na konečných 6:0 vynikající Jiří Jelínek. Brankou korunoval svůj výborný výkon. 

 

Za tři minuty utkání ukončil výborný rozhodčí pan Jan Šnábl, okres Kutná Hora.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Omlouvám se, ale není to jen můj názor. Musím říci, že dnešní soupeř, Dobré Pole, byl nejslabší, s kterým jsme v okresním přeboru hráli. Asi mají problémy, vždyť na podzim patřili do horních pater tabulky a my jsme vyhráli na jejich půdě po boji 2:1. Na začátku zápasu se naši kluci přizpůsobili soupeři, hráli vlažně a pomalu. Postupem času se zlepšovali a předvedli celou řadu pěkných fotbalových akcí. Zkušené opory odvedly víc než standard. I ostatní se prezentovali výborným výkonem. Správné místo v sestavě našel trenér pro Jirku Jelínka. To je něco jako hráč pokeru ve fotbalovém dresu. Velkou radost mi udělaly výkony dvou dorostenců T. Němce a D. Nezavdala. Když přidáme loňské dorostence D. Pycha a D. Krejčího, tak jsme měli v průběhu zápasu na hřišti čtyři hráče, kteří spolu hráli minulý rok v dorostu. A máme další. Proto dík patří trenérům dorostu.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Z naší strany další odevzdaný zápas. Chyběla nám kvalita, důraz, fyzička, snaha a to ještě musíme poděkovat našemu gólmanovi, který chytil další vyložené šance domácích.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠNÁBL Jan - KUBELKA Petr (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2019 13:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Dobráč v jarní části zdaleka není týmem podzimu a tak by si Velim měla uhrát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích