0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze vezou dva body domů Velimští


Branky


19

V zápase bylo k vidění málo gólových šancí, ale hlavně žádné góly. O dělení bodů musely rozhodnout pokutové kopy, kde uspěli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První mistrák pro Mirka Hrdličku na lavičce Nučic

Na lavičce domácího týmů došlo během zimní přestávce ke změně. Tým na vlastní žádost opustil Zdeněk Carvan a nahradil ho Miroslav Hrdlička, který v podzimní části vedl tým nedaleké Kouřimi. A své pověsti nezůstal nic dlužen. Jeho zvučný hlas byl slyšet po celý zápas, jak vytrvale povzbuzoval své svěřence. A těm se proti papírovému favoritovi dařilo.

 

První poločas přinesl vyrovnanou hru, kdy v úvodu byli více u míče domácí borci. V závěru poločasu zase častěji hráli Velimští. Diváci mohli sledovat celkem pohledný fotbal, ale bez větších gólových příležitostí a hlavně bez branek. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:0.

Po jedné tutovce na obou stranách

Hned v prvních minutách druhého poločasu mohli jít do vedení domácí. Po levé straně se dokázal uvolnit Novák, míč naváděl po brankové lajně do šestnáctky a přihrávkou se snažil najít jednoho z dvojice nabíhajících spoluhráčů. Bohužel ani jeden z nich míč nedokázal zasáhnout. O chvilku později sklepl šikovně míč Kubalík na Vlasáka, ale jeho trochu horší zpracování využil hostující Jelínek a míč mu stačil ukopnout na rohový kop.

 

Po úvodní drobné převaze domácích se postupně dostávali do hry i Velimští. Vytěžili několik rohových kopů a po jednom z nich proletěl míč přes celou bránu, kde na zadní tyči se pouze odrazil od překvapeného Jehličky a Krutský míč stačil na brankové čáře zastavit. Po dalším nepřesně odvráceném rohu pálil okamžitě z hranice velkého čtverce přízemní střelou Nedbal, ale Krutský byl u tyče včas.

 

Oba týmy se snažily vstřelit tu rozhodující branku, ale domácí dokázali vyprodukovat již jen několik nepřesných střel a neuspěl ani Kubalík, který se snažil propasírovat míč přes hradbu nohou.

 

V souboji týmů z popředí tabulky se tak diváci gólu nedočkali, ale mohli se těšit na penaltový rozstřel.

Domácí penalty netrénovali

Pokutovou loterii rozhodly necelé čtyři série. Domácím se při této dovednosti nedařilo. Hned v první sérii poslal míč mimo tyče Kubalík, Novákovi pokus lapil Svoboda a rozhodl Ceral, který stejně jako jeho tři spoluhráči trefil přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: Po zimní přestávce jsme v 1.kole jara hostili rezervu Velimi. Hostující mužstvo je velice kvalitní a dobře poskládané. Naši hráči ale předvedli, že i s tak kvalitním soupeřem umějí sehrát vyrovnanou partii a dá se říci, že na konci zápasu jsme byli herně i fyzicky lepší. Byl to zajímavý zápas, který se musel divákům líbit. Hosté lépe přecházeli do útočné fáze, ale vypracovali si jen jednu vyloženou šanci, kterou náš brankář bravurně zlikvidoval. My naopak jsme si těch šanci vypracovali více. Bojovnost byla naše dnešní síla, která vedla k úspěchu. Hráčům patří dík za to, že po zimní přestávce se vyrovnali tak kvalitnímu soupeři. Škoda pokutových kopů.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Před rokem jsme přivezli z Nučic jeden bod za remízu. Na penalty vyhráli domácí. Obavu o výsledek jsme měli i letos. Naši kluci nejezdí do Nučic rádi. Hrací plocha patří mezi ty, které jsou překážkou technické kombinační hře. Mažou se rozdíly mezi soupeři, terén znesnadňuje rychlé zpracování míče, přesnost přihrávek a kombinaci. A právě ta je vlastní našemu týmu. To se právě projevilo v tomto zápase. Byl to remízový zápas, bez větších šancí, když šance, tak za přispění terénu. Nikdo si nezasloužil vítězství. Rozhodly penalty. Tentokrát patřily nám. Naši kluci nechybovali a máme výborného brankáře. Utkání řídil velmi dobře a nadstandardně rozhodčí pan Tomáš Volenec, okres Kutná Hora. Přispěl k tomu, že utkání bylo bezproblémové a hrál se fotbal. Patří mu pochvala a poděkování.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (46. P. Zápotocký [-] ) , D. Kočí [-] - P. Nevšímal [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] -

FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] , J. Jelínek [-] - J. Ceral [-] , A. Jehlička [-] , J. Kovařík [-] , J. Kasal [-] (61. J. Zajíc [-] ) - J. Nedbal [-] , M. Kyncl [-] (76. L. Vlk [-] )

ŽK: 48. D. Kočí , 79. M. Chromý , 83. P. Nevšímal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - HOUDEK Petr (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí se v případě výhry dotáhnou bodově na svého soupeře, ale Velimští ještě pokukují po vyšších příčkách.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů