4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Dobráč padl v Tuklatech


Branky


19

V nekompletní sestavě dorazili borci Dobrého Pole do Tuklat a obětavě hrající domácí jim na cestu domů nadělili čtyři kousky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky se postavil Ondra Štefančík

K utkání v nedalekých Tuklatech přijeli Dobropolští bez gólmana a mezi tyče se postavil Štefančík. Celkově sestava hostů nebyla nejsilnější, ale už v první minutě mohli jít do vedení, když Ojukwu překonal lobem Pazderu a míč směřující do branky vykopl na poslední chvíli Bazal. Při obranném zákroku se zranil, ale obětavě v bolestech dohrál celé utkání.

 

Tento okamžik nejspíš domácí borce posílil a do konce zápasu téměř nepustili otěže z rukou. Zahrozili už v patnácté minutě, ale trestný kop vyrazil Štefančík před sebe a dorážka mířila mimo tyče. O pět minut později byl Štefančík opět zaměstnán a tentokrát vykopával zakončení nohou.

 

Poprvé tak hostující brankář kapituloval až po půlhodině hry, kdy se z trestňáku nechytatelně trefil Roman Nešpor a vymetl i posledního pavouka ze šibenice. Míč se přitom odrazil od spojnice za čáru - 1:0

 

O pár minut později musel odstoupit piliř obranných řad domácích Lukáš Werbynský, ale nadšeně bojující hráči jej dokázali zastoupit. Stále měli více ze hry a svoji snahu korunovali těsně před poločasovým hvizdem druhým zásekem na pažbu. Střela Martina Kassy zpoza šestnáctky skončila také ve vinglu Štefančíkovy brány - 2:0.

 

 

Martin Kassa je mužem posledních minut

I druhý poločas se nese v režii tuklatských hráčů. Téměř nepouštějí hosty ani na dostřel Pazderovy brány. Naopak v sedmdesáté minutě zvyšuje na 3:0 Pavel Patačik, nová akvizice v dresu Čechie. Z první se opřel do odraženého míče a křížnou střelu poslal do horního rohu. 

 

Šance na korekci přišla pro hosty deset minut před koncem, když Královský skvěle vymotal tři hráče domácích, ale gólovou radost mu překazil důležitým zákrokem Pazdera. A tak poslední slovo měli opět domácí, jmenovitě Martin Kassa - 4:0. Po průniku Lachmana zakončil jeho nezištnou přihrávku. Možná se mohlo diskutovat o ofsajdu, ale to už stejně nic neřešilo, protože rozhodčí Netáhlík vzápětí utkání ukončil. 

 

Skončilo důležitou výhrou pro tuklatskou Čechii, Dobráč ztratil v boji o přední umístění.

 

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Máme tu 23. března a s ním i první jarní utkání. A nepřijíždí k nám nikdo jiný než tradiční rival z Dobrého Pole. Po „vynikající“ zimní přípravě jsme věděli, že teprve mistrovská utkání ukáží, jak na tom doopravdy jsme. Do dnešního utkání jsme vstupovali s nějakou určenou taktikou a jsem po dlouhé době velice rád, že se jí kluci, až na výjimky, snažili držet. Musíme si však přiznat, že soupeř nepřijel v obvyklém složení (to, ale není náš problém) i tak měl svojí kvalitu. Do utkání jsme vstoupili aktivně, nebojácně a troufnu si říci, že od úvodního hvizdu, až na pár hluchých míst, jsme měli utkání pevně ve své režii. Za dnešní výkon děkuji všem klukům. A těší mě i za ně, že si dokázali, že fotbal hrát umí, když se chce. Na závěr děkuji za fantastickou podporu našim fanouškům v čele s ženským výběrem. A také zdravíme tímto našeho stopera Lukáše a přejeme mu brzké uzdravení.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Nehrál se moc pěkný fotbal. Naši hru hodně ovlivnila absence brankáře, domácí hrozili hlavně ze standardních situací a po našich chybách. Dali tři pěkné góly a čtvrtý z asi třímetrového ofsajdu již nic neřešil.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Mazur [-] (62. M. Procházka [-] ) , J. Vondráček [-] (77. V. Lachman [-] ) , M. Kassa [-] , R. Nešpor [-] , D. Jambor [-] , M. Kotala [-] (69. K. Sládek [-] ) , J. Vébr [-] , L. Werbynský [-] (30. D. Bílý [-] ) , P. Patáčik [-] , D. Bazal [-]

Sokol Dobré Pole
O. Štefančík [-] - J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , J. Ojukwu [-] , L. Jelo [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , J. Žirovnický [-] - O. Forman [-] , R. Valenta [-] -

ŽK: 70. M. Procházka - 64. P. Královský , 83. O. Forman , 85. J. Flieger .
Hráči zápasu: M. Kassa , D. Bazal .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Udrží si Dobráč formu i do jara? Pokud ano, tak to budou mít domácí složité, ale musí se prát o každý bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů