Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nové Včelnice zaznamenala nejvyšší domácí výhru sezóny, Jarošovu nadělila bůra


Branky


29

Úvodní půle utkání 15. kola okresního přeboru mezi Novou Včelnicí a Jarošovem byla v jasné režii domácích. Ve 36. minutě dostal červenou kartu hostující Hudeček a oslabil tak svůj tým. Druhý poločas se víceméně už jen dohrávaval, přesto domácí dokázali skórovat jetě dvakrát. Dvěma góly se blýskl Matějka a Zápotoka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Od začátku zápasu panovala na hřišti jistá nejistota, ale ta hned zmizela po rychlém začátku a neproměněné stoprocentní šanci domácích, kdy útočící hráč nenasměroval balón do prázdné branky. Pak převzal na necelých dvacet minut hru hostující tým, který neustále tlačil, ale branky se bohužel nedočkal. Poté přišel rychlý odkop od domácí brány na rozbíhajícího se útočníka Davida Matějku, který sám na brankáře s lehkostí zakončil střelou k tyči a Včelnice se ujala vedení - 1:0. Ve 36. minutě přišel faul Hudečka, který byl ohodnocen červenou kartou a přímým kopem z velmi dobré pozice. Nacvičeným signálem hráčů Včelnice byl s lehkostí proměněn v branku Filipa Lukše. Ke konci prvního poločasu si ještě hráči Včelnice stačili vytvořit šanci, ze které vzešla prudká střela po zemi od penaltového puntíku, skončila sice na tyči, ale bohužel pro Jarošov poté na noze včelnického Davida Matějky, který už měl lehkou práci s uklizením balónu do brány. Poločas tedy skončil 3:0 pro domácí.

Nová Včelnice nastřílela Jarošovu pět branek

Ze začátku druhého poločasu se snažil Jarošov i v deseti co nejvíce vyvíjet tlak na domácí tým, ale bohužel nedošlo k přímému ohrožení brány domácích. V 70. minutě přišel pas za obranu hostujících, u kterého zaváhal gólman Plachý a Lukáš Zápotoka neměl problémy a Včelnice šla do čtyřbrankového vedení a kontrolovala hru. V 80. minutě došlo k propadnutí balónu za obranu hostujícího celku a domácí mužstvo šlo brankou Lukáše Zápotoky do prázdné brány do vedení 5:0. Ke konci druhého poločasu si sice hostující tým dokázal vytvořit šanci, ale střelu Strojka dokázal krásným zákrokem vytěsnit domácí gólman a udržel si tak čisté konto. Rezerva Nové Včelnice tak zvítězila hodně vysokým výsledkem.

Autor: Martin Plachý (brankář)



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
M. Blažek [-] - D. Brus [-] , F. Lukš [-] - J. Matějka [-] , D. Matějka [-] - M. Neubauer [-] , L. Zápotoka [-] - D. Jaroš [-] , O. Blecha [-] , M. Hornát [-] , T. Mareš [-]

Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] - R. Petrů [-] (70. K. Reidl [-] ) , F. Tutter [-] , T. Grünn [-] (58. J. Mynář [-] ) , T. Dvořák [-] (79. L. Blažek [-] ) , M. Němeček [-] , D. Strojek [-] (75. J. Mikš [-] ) , V. Tůma [-] , L. Hudeček [-] , M. Stejskal [-] , T. Kučera [-] (64. V. Čejna [-] )

ŽK: 23. L. Zápotoka , 84. T. Mareš - 83. J. Mikš . ČK: 36. L. Hudeček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BOČEK Petr - MELZOCH David, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Včelnice se bude moci opřít o případné pendly z áčka a doma uspěje..1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích