V. Januš 66. (p.)
1:2p.
(0:1)
42. R. Manďák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá získala z derby z Lužkovic bod navíc za penalty


Branky


66. V. Januš (p.) - 42. R. Manďák (p.)
12

Místní derby na vzorně připraveném terénu začali lépe hosté, kteří svými průniky obranou nechali vyniknout brankáře Jenčeka. Zásluhu na kvalitní hře obou celků měl i rozhodčí Gargulák, kterému to usnadnili oba soupeři svým chováním. Kladem utkání bylo, že v obou celcích nastoupili mladí hráči z dorostu, nebo ti co vloni ještě za dorost hrávali. Určitě se na hřišti svými výkony neztratili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Lépe začali hosté, kteří svými průniky obranou nechali vyniknout brankáře Jenčeka. Zvláště ve 12. a 36. minutách zabránil jistým gólům. V první půli měli hosté optickou převahu, ale skórovat se jim podařilo až ve 40. minutě. Po nastřelené ruce jednoho z obránců nařídil sudí pokutový kop, který bombou pod břevno proměnil Manďák – 0:1. Po změně stran to byli domácí, kteří se postupně dostávali do tempa a začali mít herně navrch. Stoperská dvojice Čala, Januš v obraně  si nebezpečné protiútoky Veselé pohlídali a  Světlík v záloze obklopen mladými hráči posílali přesnými centry útočníky do šancí. Výsledkem tlaku byla odpískána penalta za úmyslnou ruku v pokutovém území, kterou rozhodčí neodměnil červenou kartou.Touto penaltou v 66. minutě srovnal skóre domácí Januš – 1:1. Do konce utkání se pak útoky střídavě prolínaly před obě branky, ale bez střeleckého efektu", hodnotí duel fotbaloví činovníci z Lužkovic.

 

Domácí dokázali utkání srovnat

"Diváci sice viděli góly jen z pokutových kopů, ale jinak to bylo utkání dramatické a bojovné. Soupeři si v místním derby nic nedarovali a o tvrdé, ale korektní  souboje nebyla nouze. Více práce měl asi hostující gólman, ale utkání to bylo myslím opravdu remízové. Veselá byla lepší v první půlce, Lužkovice začaly nepříjemně kousat hlavně po svém vyrovnávacím gólu z penalty v  66. minutě. Do tohoto okamžiku byl pojišťovací druhý gól Veselé docela blízko. Vyrovnání ale domácí nabudilo a Veselá hrozila už jen dalekonosnými střelami zkušeného stopera Tomáše Pavla a pokusy o průniky mladíčka Míry Záhořáka", hodnotí duel fotbaloví činovníci z Veselé.

 

 

 

Na penalty vyhráli hosté

 Nakonec se diváci dočkali i rozstřelu pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější hosté z Veselé v poměru 3:4 a odvážejí si dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Remíza v tomto utkání je spravedlivá, hosté byli o něco lepší v prvním poločase, domácím patřila druhé půle.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: O všem důležitém ve skupině už je pro letošek rozhodnuto a tak byla šance dát prostor mladým, aby získali potřebné zkušenosti s fotbalem v kategorii mužů. Dnes jsme měli v základu pět hráčů do 20 let a kluci svým výkonem nás mile překvapili. Vedle nich i starší hráči do toho dali potřebné srdíčko a tak se bylo na co dívat. Všech pět mladých si zkusilo i rozstřel a spolu s matadorem Červenkou v bráně (dvě penalty chytil) to zvládli a bonusový bod putuje dnes na Veselou.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] , V. Januš [-] , J. Gruber [-] (56. J. Škrabal [-] ) - P. Čekal [-] , V. Tichý [-] , I. Světlík [-] (88. P. Novák [-] ) , J. Novotný [-] (63. J. Král [-] ) - Z. Polepil [-] - A. Rudl [-] (71. M. Šuba [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - O. Tkadlec [-] , D. Sokol [-] , S. Szivák [-] , M. Záhořák [-] , T. Pavel [-] , D. Dlabaja [-] , O. Ševčík [-] , R. Manďák [-] , M. Střílka [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 60. J. Škrabal , 82. I. Světlík - 43. D. Sokol .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SKALICKÝ Libor, JANOŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Machů
Tip experta: remíza

Místní derby skončí smírně

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku