1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá pokračuje ve výsledkové mizérii a nestačila na Tečovice


Branky


14

V ideálním fotbalovém počasí sledovalo na Veselé 150 diváků souboj domácích hráčů s tečovickým Bivojem. Domácí po dvou krutých debaklech od Hulína a Holešova chtěli bodovat, ale v cestě jim stál dobře připravený protivník. V první půli viděli fanoušci po jedné brance na každé straně. Druhá půle už patřila hostím, kteří dvěmi trefami strhli nakonec výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Domácí zahájili náporem a měli více ze hry. Byli důraznější, lépe se pohybovali a snažili se zakončovat. Obrana hostí musela v úvodní čtvrthodince řešit minimálně čtyři dobré příležitosti domácích zakončené nepříjemnými střelami na branku. Konto Jokla však zůstávalo zatím čisté, i když se dvakrát musel hodně snažit. Paradoxně v době největšího náporu vyrobili domácí stopeři hrubku, když jejich souhru na úrovni hranice velkého pokutového území vystihl David Dorazín a okamžitě střílel do odkryté části Červenkovy branky. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Vyrovnáno bylo ale hned poté, to když Jokl „pouštěl“ Dlouhého střelu z dobrých 25m do autu, ta však trefila tyč a odražený míč pak jeho samotného a nakonec skončil za brankovou čarou. Domácí vyrovnali na 1:1, tempo hry ale mírně opadlo a hosté vyrovnali hru. Do poločasu měli ještě příležitosti na straně domácích Přibyla a u hostí Balcárek z hranice oblouku pokutového území a Vopatřil, který ale prováhal správný okamžik pro střelbu", viděli první dějství funkcionáři Tečovic.

Hosté přidali další dvě branky

"Ve druhém poločase se snažil domácí tým zvýšit skóre, aktivní byl hlavně zkušený Dujka, ale hosté dokázali všechny situace vyřešit. Podnikali akce po stranách hrací plochy do více otevřené obrany domácích a dokázali si vytvářet šance. Prosadil se Frkal po akci z levé strany, když prostřelil Červenku křížnou střelou přes celou branku a Vopatřil po hlavičce Zděňka Šnajdra, který mu předložil míč jako „na tapetě“. Pak už nebyl problém z hranice brankového území rozvlnit síť za domácím brankářem potřetí. Do konce poločasu měli ještě domácí minimálně dvě jasné příležitosti z bezprostřední blízkosti branky hostí, při první se po uklouznutí Vladimíra Šnajdra a následné ztrátě míče vyznamenal Jokl, když vyrazil nahrávku i dorážku domácích a pak obránci odkopli a při druhé šanci domácí stříleli nad břevno jeho odkryté branky z úrovně brankového území. Hosté před koncem mohli zvýšit skóre, to by ale spolupráce Dorazín – Vopatřil musela být přesnější ve finální nahrávce a při druhé šanci by musel střídající Kysučan reagovat rychleji a přesněji," hodnotí druhý poločas v Tečovicích.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Náš herní projev už byl lepší než minulá dvě kola a Tečovice jsme měli tzv. „na lopatě“. Kdybychom měli v úvodu přesnější koncovku, určitě bychom ve finále na nějaké body dosáhli. Takto musím pogratulovat k vítězství soupeři.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pochvalu za výkon si na domácí straně zaslouží Přibyla, který byl aktivní a nepříjemný na hrotu domácího útoku a zkušený Dujka, který hlavně ve druhém poločase dokázal domácí vyhecovat a rozpohybovat. U hostí i přes malou chybu při obdržené brance zaslouží výraznou pochvalu Jokl, ve vzduchu suverénní Chovanec a s přehledem hrající Balcárek. I když oba týmy mají i rezervní mužstva, překvapilo, že na lavičce měli domácí pouze dva náhradníky a hosté jen jednoho, i když jejich „Béčka“ hrají až v neděli. Zisk plného počtu bodů z hřiště zkušeného a důrazného rivala potěšil a je vzpruhou do dalšího účinkování v soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - R. Soukup [-] (75. M. Střílka [-] ) , M. Dlabaja [-] , P. Přibyla [-] , O. Tkadlec [-] , P. Dlouhý [-] , M. Bodlák [-] , D. Sokol [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Dujka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , L. Balcárek [-] - R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] (78. D. Kysučan [-] ) , J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-] - L. Shejbal [-] , D. Dorazín [-]

ŽK: 73. M. Čoček - 37. M. Dorazín , 66. Z. Šnajdr , 69. R. Závoda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - TOMAN Stanislav, JANOŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Jan Martinec
Tip experta: remíza

Utkání Veselé a Tečovic skončí po 90 minutách smírně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku