Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Fryšták nasázel zachraňujícím se Přílukám pět branek


18

Fotbalisté Příluk přicestovali v nedělním odpoledni do Fryštáku a čekal je zde kvalitně připravený lídr tabulky. V prvním dějství ještě hosté drželi s domácím celkem krok a inkasovali pouze jedinou branku. Druhou půli ale už opanovali favorizovaní domácí fotbalisté a přibalili hostím na cestu "bůra". Fryšták v utkání jen potvrdil svoje postupové ambice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Utkání nabídlo smutný obrázek úrovně fotbalu. Ne snad proto ,že fryštácké áčko hrálo špatně, ale získat pomezního rozhodčího před utkáním je velký problém, mnohokrát děkujeme panu Švajdovi, ten odmával obě utkání mužů o víkendu. Otázka zní, kde máme mladší členy Fryštáku?  Není zájem, bohužel. Pokud se totiž podíváme na průběh utkání, útočných chvilek hostujícího týmu tam najdeme minimum. Pojďme tedy na začátek. Fryšták útočil a v prvních devíti minutách prověřoval hlavně pravou stranu Příluku. Odtud směřovaly centry Hřebačky, Chudého i Vavruši, ale ve vápně nebyl dostatečný tlak hráčů Fryštáku nebo centr mířil mimo. V 10 min. to byl první a poslední okamžik Příluku, kdy ohrozil bránu domácích v prvním poločase. Po faulu na Frolka kopali hosté přímák z ideální pozice na velkém vápně, jenže levačka Dvořáčka kopla míč vedle. V 17.min. to vypadalo, že fryštácký Vavruša kiks stopera s brankářem využije, ale byl už příliš z úhlu trefil jen boční síť. Byl to Vavruša, který následně hned třikrát hlavičkoval na bránu Příluku, ale vždy vedle. Ve 32. min. poslal přihrávku za obranu soupeře Kučera a Hřebačka se zakončením neměl potíže - 1:0. Poločas hrající se téměř jen na jedné polovině hřiště skončil pro hosty milosrdně 1:0," hodnotí úvodní dějství funkcionáři Fryštáku na svém webu.

Domácí si nakonec s chutí zastříleli

"Ve 46 min. po rohu se dostal míč k překvapenému Julinovi, od něho se míč odrazil vedle, hosté zahrozili. Rozhodnutí utkání přišlo za chvilku. Po rohu Fryštáku v 52. min. se míč dostal z vápna a odražku levou parádně k tyči trefil Petráš - 2:0. Hosté tím hodili ručník do ringu. V 65. min. přiťukl míč ve vápně Kučera střídajícímu Okonkwovi 3:0. V 67. min. vyhrál centr do vápna s brankářem hostů Vavruša a do prázdné zvyšoval na 4:0. Po té už nebylo o co hrát a tomu odpovídalo nasazení obou týmů. Volání fanoušků po búru Fryšták vyslyšel , v 86. min. po centru z přímého kopu uklidil míč na malém vápně do prázdné Valášek na 5:0. Fryšták první jarní zápas bez problémů vyhrál a nechal zapomenout na debakl v generálce z minulého týdne. Příští týden přijeďte povzbudit mužstvo na hřiště Admiry Hulín. Příluku přejeme lepší víkend a záchranu soutěže, vrací se k průběhu druhého poločasu fryštáčtí činovníci.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
web FC Fryšták: Nehodí se to kritizovat, ale Příluky jednoduše byly ideálním soupeřem pro jarní první rozehrávací kolo.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Začátek sezóny nás nezastihnul v dobré sestavě, chybělo nám několik hráčů základu. Ve Fryštáku jsme drželi naději na nějaký bod do 53. minuty. Náš výkon po druhém gólu šel dolů a pro favorita utkání pak nebyl problém si pohlídat vítězný výsledek. Budeme se nyní soustředit na další důležité utkání.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , A. Hubáček [-] , T. Holý [-] - O. Kučera [-] (72. R. Vavruša [-] ) , P. Petráš [-] (57. M. Okonkwo [-] ) , J. Hřebačka [-] , T. Chudý [-] , D. Sklenář [-] , J. Valášek [-] - M. Vavruša [-]

FK Příluky
J. Kiza [-] - J. Polanský [-] , D. Dvořáček [-] , L. Adamík [-] , D. Frolek [-] , Z. Julina [-] , M. Šranko [-] , J. Budín [-] , J. Fojtík [-] , T. Humpál [-] (23. J. Seifert [-] ) , P. Čelůstka [-]

ŽK: 78. T. Holý - 28. J. Polanský , 31. M. Šranko , 38. J. Kiza , 43. L. Adamík , 73. D. Dvořáček .
Hráči zápasu: M. Vavruša - D. Frolek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NUC Jiří - ŠVAJDA Jiří (N), ŠUTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Prokeš
Tip experta: výhra domácích

FC Fryšták je favoritem i v duelu s Přílukami

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku