M. Machala 35.
J. Dohnal 44. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácký Hluk si v domácím prostředí poradil s Velkými Karlovicemi


Branky


35. M. Machala , 44. J. Dohnal (p.)
8

Na Slovácko přicestovali  hráči z Velkých Karlovic a očekával se poměrně vyrovnaný souboj. Domácí celek v předešlém kole vyválčil bod na otrokovickém Baťově, hosté si naopak poradili s posledními Boršicemi. Fotbalisté Hluku ale vstoupili do zápasu lépe a po půlhodině hry je poslal Machala do vedení. Před odchodem do šaten navíc proměnil penaltu Dohnal. Ve druhém poločasu domácí nadějný dvoubrankový náskok už pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hluk šel do dvoubrankového vedení

"V neděli 31. 3.2019 hrálo hlucké áčko svůj mistrák v Ostrožské Lhotě proti dobrému mužstvu z Velkých Karlovic. Od začátku se hrálo opatrně, bylo zde hodně nepřesností na obou stranách, takže i fotbal stal za nic. Ve druhé části obě mužstva přidala na důrazu a přišly i nějaké závary před oběma brankami, ale vyložené šance to nebyly. Ve 30. minutě se zranil Zalubil a nahradil ho Otrusiník. Hosté sice měli více času míč na svých kopačkách, ale udeřilo na jejich straně. Horníček v 34. minutě zleva odcentroval přímo na nohu Miry Machaly a jeho střela skončila v opačném rohu branky Hostů. Hosté se snažili vyrovnat, ale přišla 43. minuta, kdy byl v pokutovém území sražen Horníček a Jan Dohnal tvrdou střelou k tyči dal na 2:0," viděli první půli fotbaloví činovníci  z Hluku.

"Do druhého poločasu nastoupili hosté z Velkých Karlovic s vervou, co nevidět korigovat výsledek. My jsme se však na jejich ofenzívu dobře připravili. Hráli jsme ze zajištěné obrany, s cílem vstřelit z brejku nějaký potvrzující gól. Hosté se snažili, ale naši hráči bojovali ze všech sil, takže jim dovolili pouze jednou vážně ohrozit naši branku, To jsme měli štěstí, protože balon skončil na břevně naší branky. I my jsme si vytvořili velkou šanci, kterou zlikvidoval brankář Bil. Nakonec jsme po bojovném výkonu slavili vítězství, které bylo zasloužené. Hluk si tak připisuje v jarní části další bodový zisk, když ve svém azylu v Ostrožské Lhotě dokázal získat cenný skalp silného protivníka", viděli druhé dějství funkcionáři Hluku na svém webu.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Utkání proti silnému protivníku jsme díky nezměrné bojovnosti zvládli a připisujeme si cennou výhru.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář:



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - A. Machala [-] , M. Zalubil [-] (30. R. Otrusiník [-] ) , M. Galuška [-] , Z. Horák [-] - J. Dohnal [-] , R. Zálešák [-] - E. Horníček [-] (70. P. Hanák [-] ) , D. Hančík [-] , M. Machala [-] - O. Machala [-] (89. T. Nguntual [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - J. Podešva [-] , P. Hruška [-] (65. R. Zeť [-] ) , T. Ondřejka [-] , J. Mikula [-] - V. Vašut [-] , L. Němec [-] , J. Langer [-] - J. Pavelka [-] , P. Škrobák [-] , O. Gajdoš [-] (55. M. Melichařík [-] )

ŽK: 42. R. Otrusiník - 43. P. Hruška , 50. V. Vašut .
Hráči zápasu: J. Fojtík , M. Machala - J. Langer .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - MIČKAL Karel, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: remíza

Utkání v Hluku skončí po devadesáti minutách smírně