Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem obrala Brumov o daší body


Branky


7

Fotbalisté Brumova po domácím kolapsu s Luhačovicemi cestovali na hřiště Bystřice pod Hostýnem, která měla úvodní duel v Morkovicích odložený. V první dějství padlo po jedné brance na každé straně. Ve druhém poločasu oboustranná přetahovaná skončila nakonec  smírně a na penalty byl úspěšnější domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Komentář k utkání asistenta trenéra Z. Žáčka: V sobotu 30.3.2018 jsme odehráli další mistrovské utkání krajského přeboru proti Bystřici pod Hostýnem. K utkání nemohli nastoupit pro zranění M. Beňo, T. Kolouch, M. Zvoníček a z rodinných důvodů D. Řehák. Zápas byl od začátku plný osobních soubojů a nedovolených zákroků především ze strany domácích a moc pohledných akcí k vidění nebylo. Už ve 4. min. musel odstoupit D. Kocourek po zákroku domácího hráče, kterého nahradil A. Pecha. I přes silně kombinovanou sestavu jsme byli od začátku zápasu aktivnější. V 11. min. po samostatné akci M. Chovance a jeho nezištné přihrávce, dal první gól utkání L. Křivánek. Ve 24. min. vstřelil L. Křivánek po standartní situaci druhý gól, který ale pro ofsajd nebyl uznán. Domácí v 38. min. vyrovnali po zahrávaném rohovém kopu a tímto stavem skončil první poločas.

Ve druhé půli padly ještě čtyři branky

"Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně. Ve 47. minutě jsme propadli na polovině hřiště a domácí hráč s přehledem zakončil samostatný únik. V 53. min. srovnal stav zápasu na 2:2 střelou z šestnácti metrů P. Naňák. V 64. min. jsme opět inkasovali a jak jinak než ze standartní situace, kdy po zahrávaném rohovém kopu nikým nehlídaný Juráň na zadní tyči pohodlně skóroval do prázdné branky. O dvě minuty později byl opět vyrovnaný stav zápasu. V 74. min dostal míč za obranu P. Naňák a uzavřel skóre zápasu na 3:3. V posledních deseti minutách jsme se snažili ještě otočit stav zápasu, ale domácí brankář byl proti. Při střílení pokutových kopů byli šťastnější domácí a tak vezeme jen jeden bod," hodnotí duel v Bystřici pod Hostýnem brumovský asistent Zdeněk Žáček.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí hráči Bystřice p/H



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Z utkání s aspirantem postupu bereme dva body...

FC Brumov
web Brumova: V kombinované sestavě jsme uhráli jeden bod, nepodařilo se nám ubránit standartní situace domácích.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - T. Navrátil [-] , P. Kotas [-] , D. Krajcar [-] (82. J. Burda [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , P. Železný [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] (71. Š. Bartoň [-] ) , J. Juráň [-] , O. Augustin [-] (85. P. Křížek [-] )

FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Chovanec [-] , L. Křivánek [-] - D. Juřica [-] - M. Novák [-] - P. Naňák [-] , D. Kocourek [-] (7. A. Pecha [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Habanec [-] , J. Vítek [-] , P. Vlček [-] (78. J. Búbela [-] )

ŽK: 70. J. Juráň , 83. P. Kotas - 72. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Juráň , L. Juhas - P. Naňák , J. Vítek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: výhra domácích

Utkání v Bystřici skončí výhrou domácích