1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová zvítězila v Černicích a slaví záchranu!


Branky


15

Fotbalisté Druztové se většinu sezóny pohybovali v sestupovém pásmu, což platilo ještě i před posledním kolem. Po výhře na hřišti Béčka Černic 3:1 však přeci jen mohou slavit záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům patřil začátek, domácím zase druhá část poločasu

Druztová potřebovala v Černicích vyhrát, aby se pokud možno vyhnula baráži o udržení, naopak domácím už o nic nešlo. Na hostech byla vyšší motivace znát a tak se od začátku hrálo pod jejich taktovkou. Hned v 7. minutě navíc otevřel skóre kanonýr Druztové Tomáš Roubal. Domácí, trvalo 20 minut, než se dostali do hry. Poté postupně přebrali iniciativu a ve 34. minutě i srovnali zásluhou Ondřeje Marušince na poločasových 1:1.

Druztová si došla pro výhru a záchranu

Domácí o přestávce vystřídali brankáře. Tománka nahradil dorostenec Gottwalt a šťastný vstup do zápasu zrovna neměl. Už po čtyřech minutách ho totiž překonal Jan Šlauf. V 63. minutě navíc zvýšil na 1:3 svým druhým zásahem v utkání Tomáš Roubal. Domácí pak už v teplém počasí neměli síly na to, aby duel zdramatizovali a hosté se zase neměli důvod někam hnát. Druztová tak brala tři body, které nakonec znamenají jistotu záchrany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Byl to špatný výkon. Začátek byl z naší strany hodně slabý. Prvních 20 minut nás tlačili a dali i gól. Druhou polovinu první půle jsem vyrovnali hru i skóre a v tu chvíli to bylo dobré. Do druhé půle jsme prostřídali, dostali dva rychlé góly a to byl, dá se říci, konec zápasu. Pak už jsme to jen nějak dohráli. O nic nám nešlo, tak už to byl spíše jen pouťák.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] (46. P. Gottwald [-] ) - J. Miletínský [-] , K. Kaňák [-] (19. J. Setikovský [-] ) , K. Kuncl [-] (58. M. Kozák [-] ) , M. Chvojka [-] , T. Engl [-] , K. Zeliński [-] , J. Vlk [-] , M. Trnka [-] , O. Marušinec [-] , M. Bajer [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Linda [-] , J. Zeman [-] , V. Němeček [-] (81. D. Roubal [-] ) , T. Krysl [-] (61. J. Hauptmann [-] ) , T. Roubal [-] (85. O. Kosa [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Musil [-] (71. L. Denk [-] )

ŽK: 55. J. Vlk , 81. J. Setikovský - 89. J. Hauptmann .
Hráči zápasu: T. Roubal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kraus Jan - MYTISKA Leoš, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

S ohledem na zápas A mužstva Černic předchozí den a tabulkové postavení by měla být výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů