Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov mistrem městského přeboru!


Branky


15

Fotbalisté Smíchova se po několika letech snažení, kdy jim postup do 1.B třídy těsně unikal, konečně dočkali! V závěrečném kole nedali šanci plzeňskému Unionu, na jehož hřišti zvítězili 6:0 a po utkání mohli začít slavit. Hattrickem se blýskl Alexandr Zikmund, dva góly si pak připsal nejlepší střelec soutěže Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov neponechal nic náhodě

Smíchovští dorazili na hřiště čtvrtého Unionu s tím, že k zisku titulu městského přeborníka a postupu do 1.B třídy jim stačí získat i bod. Domácí navíc nastoupili v oslabené sestavě a lídr tabulky tak měl práci podstatně ulehčenou. Hosté od začátku neponechali nic náhodě a byli lepším týmem. Už v 6. minutě navíc otevřel skóre Alexandr Zikmund a brzy poté se připomněl i nejlepší střelec soutěže Jan Kovář. Když stejný hráč zvýšil ve 33. minutě už na 0:3 (jednalo se o jeho 48.!!! zásah v sezóně), bylo jasné, že Smíchovu postup o soutěž výše již neunikne. Ještě do poločasu pak přidal svou druhou trefu v zápase také Alexandr Zikmund.

Hosté zvýraznili výsledek dvěma góly, Zikmund zkompletoval hattrick

Po změně stran si hosté zápas užívali a hru měli nadále pod kontrolou. V 60. minutě završil hattrick Alexandr Zikmund. Poté už se utkání spíše dohrávalo a tak padl již jen jeden gól. Na konečných 0:6 upravil pět minut před koncem Jakub Krčál. Pak již následoval závěrečný hvizd, který odstartoval bujaré smíchovské oslavy. Tentokrát si už hráči tohoto celku nenechali utéci titul a postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Z různých důvodů nám chybělo hned 10 hráčů obvyklé sestavy. Nastoupili jen dva, kteří byli v základu ve finále poháru, které jsme se Smíchovem odehráli nedávno - takže jsme proti nejlepšímu týmu soutěže nasadili víceméně béčko a starou gardu. Podle toho taky zápas vypadal, soupeř nám od začátku nepůjčoval míč, hned v první minutě trefil tyč, brzy dal první gól, postupně navyšoval skóre a zcela zaslouženě vyhrál. I my jsme měli šance, těch gólových bylo pět, bohužel jsme neproměnili ani jednu. Smíchovu gratulujeme k postupu, ten tým určitě má na to, aby se zpátky do přeboru několik let nevrátil...

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Union se moc nesešel. Co jsem slyšel, tak měli nějaké kluby na svatbě a nastoupili spíš s B-týmem. To nám jednoznačně ulehčilo situaci. Od začátku jsme byli lepším týmem a bylo to o tom, kolik gólů dáme. Měli jsme to pod kontrolou a skórovali šestkrát. Některé akce byly opravdu krásné. Myslím, že jsme si to užili se vším všudy a ten postup si zasloužili. Chtěl bych poděkovat všem klukům. Byla to super sezóna. Konečně se nám podařilo postoupit, tak se těšíme na příští sezónu, co nás ve vyšší soutěži čeká.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] (46. V. Stuchl [-] ) - D. Chlumecký [-] , A. Sýkora [-] , P. Filmak [-] , T. Rojík [-] , Z. Chmelík [-] - L. Kučera [-] (46. D. Kalaš [-] ) , M. Prcín [-] , K. Kotrč [-] (84. P. Starý [-] ) , R. Falbr [-] (66. L. Klauber [-] ) - L. Dirga [-] (79. O. Cajthaml [-] ) -

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Kovář [-] , J. Ostrolucký [-] (65. V. Duspiva [-] ) , K. Fajfrlík [-] (56. J. Gruncl [-] ) , D. Kroc [-] , A. Zikmund [-] , L. Rout [-] (56. T. Sládek [-] ) , J. Černý [-] , R. Tyll [-] , L. Rous [-] (56. J. Krčál [-] ) , P. Konopík [-] (65. F. Baštář [-] )

Hráči zápasu: V. Duspiva , J. Kovář , A. Zikmund .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ADÁMEK Filip, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Smíchov bude chtít potvrdit první místo v přeboru. Pokud se Union sejde, tak očekávám hodně gólů na obou stranách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů